Πέντε λόγοι για να δηλώσεις συμμετοχή στον φοιτητικό διαγωνισμό “Νίκος Αναλυτής”!


Αν η απόκτηση μιας  μοναδικής εμπειρίας στο εξωτερικό, με εκπαιδευτικές επισκέψεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και με την μοναδική ευκαιρία να μελετήσεις από κοντά τον χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και να γνωρίσεις τις δράσεις του CSR Hellas, δεν σε ψήνει αρκετά για να δηλώσεις συμμετοχή στον Φοιτητικό Διαγωνισμό για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”, τότε σου έχουμε ετοιμάσει άλλους 5 λόγους για να ψηθείς οπωσδήποτε!

Ανάπτυξε τις δεξιότητες σου!

Η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα, η προσαρμοστικότητα και η διαχείριση του άγχους και της πίεσης είναι μερικές από τις δεξιότητες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις δεξιότητες που απαιτούν σήμερα σχεδόν όλα τα επαγγέλματα. Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις αυτές σου τις  δεξιότητες αλλά και να επιχειρηματολογήσεις  ως προς την κατοχή αυτών σε κάποια μελλοντική σου συνέντευξη.

Η δημιουργικότητα για παράδειγμα αναπτύσσεται καλύτερα όταν οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε μια ομαδική εργασία έχουν διαφορετικές ιδέες και προοπτικές γιατί ο συνδυασμός αυτών γεννά πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Η συνεργασία επίσης δημιουργεί τον ενθουσιασμό που συνήθως λείπει σε ατομικά project γιατί η δυνατότητα να μοιράζεσαι γνώσεις και εμπειρία ενθουσιάζει τα μέλη μιας ομάδας και αυξάνει τη γνώση προς όφελος όλων.

Γέμισε το Βιογραφικό σου!

Ένα πτυχίο σε ένα βιογραφικό αποτυπώνει 2 γραμμές από την μιάμιση σελίδα που χρειάζεσαι προκειμένου να έχεις τις πιθανότητες να σε καλέσουν σε μια συνέντευξη. Συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως o Φοιτητικός Διαγωνισμός «Νίκος Αναλυτής»  μπορείς να γεμίσεις το βιογραφικό σου με πράγματα σχετικά με το αντικείμενο σπουδών σου και να δείξεις ότι είσαι άνθρωπος δραστήριος με ποικίλα ενδιαφέροντα! 

Δικτυώσου!

Μέσα από  διαγωνισμούς όπως ο συγκεκριμένος θα αποκτήσεις καινούργιες φιλίες με ανθρώπους που μοιράζονται μαζί σου τα ίδια ενδιαφέροντα. Θα σου πουν για νέες ευκαιρείς και προοπτικές ή ακόμα μπορεί και μπορεί και να συνεργαστούν μαζί σου σε κάποιο μελλοντικό project η ιδέα σου!

Ανακάλυψε τα δυνατά σου σημεία!

Με την συμμετοχή σου στον διαγωνισμό θα έχεις επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψεις καλύτερα τα δυνατά και αδύναμα σημεία σου και να σχεδιάσεις την στρατηγική της ομάδας σου βασισμένος στα χαρακτηριστικά του κάθε μέλους. Μπορεί ο ένας για παράδειγμα να είναι πολύ δημιουργικός με  πολλές ιδέες, ενώ άλλος να είναι πολύ οργανωτικός. Μέσω αυτής της διαδικασίας, θα μάθεις καλύτερα πως μπορείς να  συνδυάζεις τα χαρίσματα των μελών της ομάδας σου για να πετυχαίνεις καλύτερα τους στόχους σου.

Σκέψου έξω από το κουτί!

Τέλος με την συμμετοχή σου στον φοιτητικό διαγωνισμό “Νίκος Αναλυτής”, σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς έξω από το κουτί, διευρύνοντας τους ορίζοντές σου, διότι ενθαρρύνεσαι περισσότερο να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Επίσης το ενδεχόμενο μιας δυνητικής ομαδικής επιτυχίας ή αποτυχίας σε δένει περισσότερο με τα μέλη της ομάδας σου και σου επιτρέπει να σκέπτεσαι έξυπνες και δημιουργικές λύσεις στην μελλοντική επαγγελματική σου σταδιοδρομία!

Ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή; Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς αποστέλλοντας email στο csr-na-contest@csrhellas.org ή στο τηλ. 210-33 87 422 ή να μπείς στο site: http://goo.gl/1QH9Y5

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Πέντε λόγοι για να δηλώσεις συμμετοχή στον φοιτητικό διαγωνισμό “Νίκος Αναλυτής”!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format