Job Fair Athens 2016 | Main Event


Το Job Fair Athens είναι η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία με φοιτητικό, εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα, με σκοπό την σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας. Έρχεται κοντά σας για συνεχόμενη χρονιά στις 25 & 26 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας, να έρθουν σε επαφή με τις συμμετέχουσες εταιρείες και τις startups, και να βρουν θέσεις εργασίας ή πρακτικής σε αυτές.

 

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχαν 113 μοναδικές εταιρείες, παρεβρέθηκαν πάνω από 7.900 επισκέπτες και πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 10.000 συνεντεύξεις! Φέτος συμμετέχουν στην εκδήλωση περισσότερες από 50 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας αλλά και start-up επιχειρήσεις και φορείς.

 

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος πολυτεχνικής, οικονομικής ή τεχνολογικής σχολής κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για να ενημερωθείς για τις συμμετέχουσες εταιρείες, να αναζητήσεις αγγελίες για θέσεις εργασίας και πρακτικής τους και να ανεβάσεις το βιογραφικό σου για να μπορούν να σε γνωρίσουν πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης!

 

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των υποστηρικτών μας και να κάνουν mini-interviews. Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες από τα στελέχη των εταιρειών και panels που στόχο έχουν την έμπνευση και την ενημέρωση για την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο workshops και assessment centers από κάποιους υποστηρικτές μας ώστε να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα οι επισκέπτες τις εταιρείες και το αντίστροφο. Σε έναν ξεχωριστό χώρο θα πραγματοποιούνται οι προσωπικές συνεντεύξεις για τις οποίες οι υποστηρικτές μας επιλέγουν από πριν τους συμμετέχοντες μέσα από την βάση βιογραφικών του site μας.

Τέλος, στην εκδήλωση θα υπάρχει CV Corner όπου ο επισκέπτης μπορεί να πάρει προσωπικές συμβουλές για το βιογραφικό του, το προφίλ του στο LinkedIn και την παρουσία του σε μία συνέντευξη επιλογής. Φυσικά, στον χώρο θα φιλοξενηθούν και φοιτητικοί οργανισμοί που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις δράσεις τους.

 

Το Job Fair Athens διοργανώνεται από τον φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) σε συνεργασία με περισσότερους από 140 εθελοντές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο www.jobfairathens.gr!

Καθώς και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook | LinkedIn | Twitter | Google+ | Instagram | Youtube

e-mail επικοινωνίας:  info@jobfairathens.gr 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Job Fair Athens 2016 | Main Event

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format