Βάλε τέχνη στη ζωή σου


Είμαι κι εγώ λάτρης της ιεροτελεστίας του καφέ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καναπές, καθισιό, και πεντάωρο άραγμα με παρέα. Αλλά φτάνει. Είναι τόσα πράγματα εκεί έξω που με περιμένουν να ανακαλύψω, δε γίνεται να χάσω κι άλλο χρόνο. Οπότε έκατσα, το έψαξα και ανακάλυψα μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορώ να βάλω την τέχνη στη ζωή μου, να περάσω καλά με τους φίλους μου, και να φύγω πιο γεμάτη.

1. Θέατρο: Είσαι φοιτητής, άρα είναι φθηνό. Υπάρχουν άπειρες παραστάσεις, για όλα τα γούστα, όλες τις μέρες και διάφορες ώρες. Μία καλή παράσταση αντιστοιχεί σε ένα προσεγμένο διάβασμα βιβλίου. Δε συγκρίνεται με μία ταινία (θα το πούμε κι αυτό) καθώς η δυναμική μίας ζωντανής ερμηνείας είναι μία μοναδική εμπειρία για τον θεατή.

2. Συναυλίες: Είτε πρόκειται για μία ανερχόμενη μπάντα που κάνει live στη μπυραρία της γειτονιάς σου, είτε για το αγαπημένο σου συγκρότημα που επισκέπτεται τη χώρα μας, πήγαινε. Δε γίνεται να περάσεις άσχημα. Ναι, το να μου πεις ότι δε μπορείς να πας μόνος σου (ούτε τη δική μου παρέα πείθω πάντα) είναι μία κοινή, φθηνή δικαιολογία. Και μην ξεχνάς, η εποχή των μουσικών φεστιβάλ είναι σχεδόν εδώ…

3. Εκθέσεις φωτογραφίας: Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Επίσης θεωρώ ότι είναι το απόλυτο ψυχογράφημα, καθώς απεικονίζουν την πραγματικότητα από τα μάτια του καλλιτέχνη. Δε γίνεται να μην είναι αυτό ένα πραγματικό μάθημα ζωής.

4. Φαγητό: Το φαγητό είναι τέχνη και δεν το διαπραγματεύομαι. Καλό και το πιτόγυρο, όμως όταν μπορείς με τα ίδια λεφτά να δοκιμάσεις μία νέα κουζίνα, μία άλλη διατροφική τάση ή κάτι καινούργιο βρε αδερφέ, κάντο! Μία βόλτα στο κέντρο θα σε πείσει!

5. Σινεμά: Εννοώ αυτό το μικρό της γειτονιάς σου, που παίζει ταινίες παλιές και ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Μιλάμε για win-win-win περίπτωση αφού είναι φθηνό, μπορείς να στηρίξεις μία τοπική επιχείρηση και θα ανακαλύψεις μικρά κινηματογραφικά διαμάντια.

Άρχισε να στέλνεις μηνύματα στην παρέα, κανόνισε κάτι καινούργιο για απόψε. Δε θα το μετανιώσεις αγαπητέ φοιτητή!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Βάλε τέχνη στη ζωή σου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format