Άκυρρες οι φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο – Επεισόδια σε Νομική και Παιδαγωγικό


Άκυρες όπως όλα δείχνουν θα είναι οι σημερινές φοιτιτηκές εκλογές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μετά και από τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στο χώρο του Πανεπιστημίου.  

Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στις αίθουσες όπου γίνονταν οι εκλογές, έσπασαν τραπεζάκια και έκλεψαν σφραγίδες, αφήνοντας στον αέρα την εκλογική διαδικασία, με την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ να καταγγέλλει τραυματισμούς φοιτητών και τους φοιτητικούς σύλλογους και τις παρατάξεις να έχουν ήδη αποχωρήσει απο τον χώρο του Πανεπιστημίου. 

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα και στα κτήρια της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου άτομα που μπήκαν στην σχολή με καλυμμένα πρόσωπα έσπασαν τραπεζάκια της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ. Εκεί ωστόσο η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.

Τα σοβαρότερα, ωστόσο επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το κτήριο του Παιδαγωγικού όπου προκλήθηκε μεγάλη ένταση όταν ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησε να εισβάλλει στο κτίριο της Παιδαγωγικής σχολής. Εκεί φοιτητές αριστερών παρατάξεων έστησαν οδοφράγματα επι της οδού Ναυαρίνου και συγκρούστηκαν με τους κουκουλοφόρους, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και αστυνομική δύναμη με άνδρες των ΜΑΤ.

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Άκυρρες οι φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο – Επεισόδια σε Νομική και Παιδαγωγικό

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format