Cheap Thrills


Είναι Παρασκευή μεσημεράκι και σχεδόν καλοκαίρι. Σίγουρα οι μισοί είστε κάπου που δεν θα θέλατε να βρίσκεστε (π.χ. πίσω από κάποιο γραφείο, όπως η γράφουσα) και οι υπόλοιποι είστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, προσπαθώντας να καταπολεμήσετε τη βαρεμάρα σας. Εγώ, όπως είπα ανήκω στην πρώτη κατηγορία και αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περάσει η ώρα γρηγορότερα αποφάσισα να κάνω σχέδια για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Και θα μου πείτε τι σχέδια να κάνεις με 5-10 ευρώ στο πορτοφόλι; Κι όμως, λύσεις υπάρχουν κι ας μην υπάρχουν λεφτά. Σας τις παραθέτω, λοιπόν, παρακάτω προς διευκόλυνση όσων μισούν τη βαρεμάρα πιο πολύ απ’ ότι μισούν να σηκωθούν από το κρεβάτι τους:

Ένα βράδυ στα βραχάκια: Άρειος πάγος (μη ρωτήσετε που είναι αυτό), βραχάκια στο Θησείο και γενικά Ακρόπολη. Ή αλλιώς πώς να περάσεις ένα ολόκληρο βράδυ με μια μπύρα (άντε δύο) και να νιώθεις άλλος άνθρωπος. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή τώρα που καλοκαίριασε είναι υπέροχη, η θέα ακόμα καλύτερη και αν υπάρχει η κατάλληλη παρέα τότε θα καταλάβεις γιατί τα απλά πράγματα στη ζωή, είναι και τα πιο ωραία.

Βραδιά σινεφίλ: Δεν το ακούσατε από εμάς, αλλά πάντα μπορείτε να νοικιάσετε/κατεβάσετε μια ταινία, να μαγειρέψετε κάτι πρόχειρο και να καλέσετε λίγους φίλους στο σπίτι. Πάρτε και ένα από εκείνα τα κρασιά που δεν ξεπερνούν τα 2 ευρώ το λίτρο (αλλά ο πονοκέφαλος που προκαλούν ξεπερνά κάθε προηγούμενο) και είστε έτοιμοι.

Βόλτες στην πόλη: τώρα που δεν έχει πιάσει ακόμη η ζέστη για τα καλά και μπορούμε να περπατάμε στο κέντρο χωρίς κίνδυνο να λιώσουμε, είναι η κατάλληλη εποχή για βόλτες στο κέντρο. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να επισκεφθείτε μέρη που πάντα θέλατε να δείτε, όπως π.χ. την Πνύκα, την Πλάκα ή την Ακρόπολη (ναι θα το λέω μέχρι να πάνε όλοι οι Αθηναίοι φίλοι μου που δεν την έχουν δει ποτέ από κοντά-και εννοώ πολύ κοντά). Εξάλλου, όντας φοιτητές έχουμε έκπτωση (ή και δωρεάν είσοδο) σε πολλά αξιοθέατα που κανονικά έχουν εισιτήριο. Και πιστέψτε με, είναι πράγματα που αξίζει να δείτε έστω και μια φορά στη ζωή σας.

Όπως παλιά: η συνταγή περιλαμβάνει και πάλι φίλους (γιατί αλλιώς τι να τους κάνεις;), ένα φιλόξενο σπίτι, επιτραπέζια και γενικά πράγματα που κάνατε μικροί. Θυμηθείτε τα παλιά, ξενυχτήστε παίζοντας (δεν φαντάζεστε την ευχαρίστηση) και νιώστε πως είστε και πάλι για λίγο στο γυμνάσιο.

Γιατί αγαπημένοι, ακόμη κι όταν δεν υπάρχουν οι πόροι (οι οποίοι πλέον είναι πιο σπάνιοι και από πολύτιμους λίθους), πάντα μπορείτε να βρείτε τρόπους να περάσετε καλά. Αυτό το σκ ακούστε μας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι (και ίσως όχι πολύ φτωχότεροι).

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format