Ημέρες Καριέρας – Job Fair 2016 – Α.Π.Θ


Το Γραφείο Διασύνδεσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο πανευρωπαϊκός φοιτητικός οργανισμός BEST Thessaloniki διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση “Ημέρες Καριέρας – JobFair 2016 – Α.Π.Θ.” που θα διεξαχθεί στις 16 & 17 Μαΐου 2016, 9:00-18:00 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δίνεται η ευκαιρία σε τελειόφοιτους φοιτητές και απόφοιτους να συμμετέχουν σε συνεντεύξεις με κορυφαίες εταιρείες που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία.

Στον ίδιο χώρο, θα λαμβάνει χώρα έκθεση των εταιρειών, JobFair 2016, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις εταιρείες και να ενημερωθούν για τις προοπτικές εργασίας στον αντίστοιχο κλάδο. To JobFair 2016 θα είναι ανοιχτό για όλους τους φοιτητές και απόφοιτους των ελληνικών πανεπιστημίων. Mόνη υποχρέωση είναι η εγγραφή στην εκδήλωση εδώ: best.eu.org/thessaloniki/jobfair

Παράλληλα, κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις, αλλά και workshops σχετικά με την εύρεση εργασίας.

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων, να δώσετε το βιογραφικό σας, να δικτυωθείτε, να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας, αλλά και να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ

BEST Thessaloniki
 
Facebook Event
 

Διοργανωτές: Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ – BEST Thessaloniki


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ημέρες Καριέρας – Job Fair 2016 – Α.Π.Θ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format