Η οικογένεια που μπορείς να διαλέξεις


Μεγαλώνοντας και διανύοντας τα φοιτητικά χρόνια αλλάζουμε. Αλλάζει όχι μόνο ο τρόπος που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καταστάσεις αλλά και οι απαιτήσεις μας. Γινόμαστε πιο απαιτητικοί τόσο από τους ίδιους μας τους εαυτούς όσο και από τους γύρω μας. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα δικό μας περίγυρο, με ανθρώπους που μπορούν να μας προσφέρουν αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη. Ο καθένας από εμάς αναζητά κάτι διαφορετικό στους ανθρώπους. Οι περισσότεροι φοιτητές θέλουν να βρουν εκείνα τα άτομα με τα οποία θα περάσουν καλά, και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού όλοι μας βάζουμε τη διασκέδαση πάνω απ’ όλα. Πέρα όμως από τα ποτά, τα ξενύχτια, τους καφέδες και τα συναφή που θέλουμε όλοι, χρειαζόμαστε και ανθρώπους που να μας εξελίσσουν.

Είναι ελάχιστοι εκείνοι οι φοιτητές που έχουν συνειδητοποιήσει πως έχουν ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να τους κάνουν καλύτερους. Ανθρώπους με ανησυχίες και άποψη. Άτομα τα οποία προσφέρουν κάτι με τον οποιοδήποτε τρόπο στη κοινωνία. Είναι ύψιστης σημασίας να έχεις δίπλα σου φίλους που να σε εμπνέουν να προχωρήσεις παραπέρα, που να μπορούν να σε βοηθήσουν στο να πετύχεις τους στόχους σου. Γιατί σίγουρα δεν αρκεί να περιτριγυρίζεσαι από άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν μόνο εξόδους.

Γι’ αυτό λοιπόν άρχισε να κάνεις παρέα με άτομα τα οποία ξυπνάνε τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σου και τα οποία σε βοηθούν να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς ως προσωπικότητα. Ακόμη, μπορείς να γίνεις εσύ ο ίδιος η έμπνευση για τους άλλους. Ξεκινώντας μια μη κοινότυπη δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσεις κινητήριο δύναμη για τους δικούς σου φίλους.

Κάνε λοιπόν την αρχή, άλλαξε την καθημερινότητά σου, άρπαξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται και γνώρισε άτομα τα οποία σε τραβάνε μπροστά και όχι πίσω!   

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Η οικογένεια που μπορείς να διαλέξεις

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format