Success Academy: 6 εβδομάδες επαγγελματικής ανάπτυξης για τελειόφοιτους και απόφοιτους!


Η αναμονή τελείωσε!

Πριν λίγες ημέρες άνοιξαν και παλι οι αιτήσεις για το πολυβραβευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης Success Academy. Μέσα στις 6 εβδομάδες του πρόγραμματος, 20 τελειόφοιτοι και απόφοιτοι από διάφορες σχολές της Αθήνας, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες-κλειδιά που θα τους βοηθήσουν να μπουν στην αγορά εργασίας. Θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι ένα project, να δουλεύεις μέσα σε μια ομάδα, να σκέφτεσαι δημιουργικά και να κάνεις παρουσίασεις. Επίσης, θα λάβεις καθοδήγηση για να φτιάξεις ένα σωστό βιογραφικό, να προετοιμαστείς για συνεντεύξεις και να ψάξεις την κατάλληλη θέση εργασίας.

 

Τι κάνει το Success Academy διαφορετικό; Περισσότερο απ’ όλα, η πρακτική προσέγγιση που θα βιώσεις σε όλα τα κομμάτια του προγράμματος. Οι συνηθισμένες διαλέξεις θα αντικατασταθούν από διαδραστικά workshops και ασκήσεις μαζί με έμπειρα στελέχη και trainers. Και το καλύτερο; Ό,τι μαθαίνεις θα μπορείς να το δοκιμάσεις αμέσως στην πράξη, αφού θα ασχολείσαι με ένα πραγματικό πρότζεκτ της Nestlé Ελλάς, αποκλειστικά για τους σκοπούς του Success Academy.

 

Πότε; Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 6 εβδομάδες, από Μάιο μέχρι Ιούλιο. Έχεις περιθώριο να κάνεις αίτηση ενδιαφέροντος μέχρι τις 15 Μαΐου 2016. Αμέσως μετά, η ομάδα της Effect θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σου δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι και να σε ενημερώσει για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας επιλογής.

 

Μάθε περισσότερα και συμπλήρωσε την αίτηση ενδιαφέροντος στο www.effect.education/el/youth μέχρι 15 Μαΐου.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Success Academy: 6 εβδομάδες επαγγελματικής ανάπτυξης για τελειόφοιτους και απόφοιτους!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format