Για πρώτη φορά επαναληπτικές Πανελλαδικές και για τα ΕΠΑΛ


Και οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ θα έχουν φέτος τη δυνατότητα να δώσουν σε επαναληπτική εξέταση τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα όπως ισχύει για τα Γενικά Λύκεια εδώ και 16 χρόνια.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ με νέο και παλιό σύστημα δόθηκε στη δημοσιότητα μαζί με το πρόγραμμα των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων και της πρακτικής δοκιμασίας αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ.

Για τις επαναληπτικές Πανελλαδικές ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 5.30 μ.μ κοινή για όλους. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 5.00 μ.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι 3 ώρες. Μόνο για τα ΕΠΑΛ και το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις 4 ώρες.

Για τα ειδικά μαθήματα οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται μέχρι τις 08.00 π.μ για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ και μέχρι τις 09.30 π.μ για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι 3 ώρες, των Σχεδίων Ελεύθερο και Γραμμικό 6 ώρες και του ειδικού μαθήματος Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων είναι περίπου 20 λεπτά.

Η προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ορίζεται το διάστημα από 15 ώς 29 Ιουνίου. Σημειωτέον, στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα μηχανογραφικά προκειμένου οι υποψήφιοι να μπορούν να τα μελετήσουν. Θα κατατεθούν ηλεκτρονικά μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις πανελλαδικές.

Πηγή: Δημοκρατία


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Για πρώτη φορά επαναληπτικές Πανελλαδικές και για τα ΕΠΑΛ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format