Μην το πεις ούτε του…καθηγητή!


Είναι εκείνη η στιγμή που ανοίγεις το στόμα σου μέσα στην αίθουσα και σε κοιτάνε όλοι! Κυρίως όμως, σε κοιτάει ο καθηγητής με το βλέμμα του τίγρη, έτοιμος να σου ορμήξει. Ουπς! Μάλλον κάτι δεν έπρεπε να ειπωθεί, κάτι πρέπει να ξεχαστεί για πάντα. Η αντίδραση του καθενός διαφέρει. Κάποιος μπορεί να γελάσει. Κάποιος όμως μπορεί και να μην σε περάσει. Το ρισκάρεις;

Κύριε κύριε. Είναι SOS;

Το ξέρω σε καίει να μάθεις! Το ξέρω θες να διαβάσεις για την εξεταστική 3 σελίδες, ίσα ίσα αυτά που θα χρειαστούν για να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα βάλει και να πάρεις το 10αρι που έχεις να το δεις από το Δημοτικό. Δεν ρωτάμε όμως τέτοια! Θα αγριέψει και ξέχνα και τα sos και όλα, γιατί εσένα δεν θα σε “σωσ” κανείς που λέμε και στο χωριό μου. Απλως κόψε κινήσεις και εκφράσεις. Συνήθως έχουν ένα πονηρό γελάκι όταν λένε κάτι σημαντικό!

ΠΟΥ θα μου χρειαστεί αυτό;

Το σκεφτόμαστε όλοι! Δεν το λέμε, όμως! Με το που θα του το πεις, να ξέρεις ότι θα είναι το τελευταίο μάθημα σου για το πτυχίο. Τον έβγαλες άχρηστο και τον έστειλες στον πάγκο!ΜΑ είναι ο διαιτητής, παιδί μου! Τρως κόκκινη και άντε γεια!!!

Μα ο ΤΑΔΕ καθηγητής μας τα έχει πει αλλιώς! Error error error! Πάρ’το πίσω! Κάνε πως δεν θυμάσαι καλά! Πες ότι το είδες στον ύπνο σου! Μπήκες στην μέση μίας πιθανότατης μάχης και πολύ φοβάμαι θα σε φάνε τα σκάγια! Είσαι παράπλευρη απώλεια! Έχε γεια φίλε μου! Τώρα θα χρωστάς σίγουρα 2 μαθήματα!

Πως γίνεται να πήρε 8 και εγώ 5!

Αφού… Αφού τι; Αφού γράψατε τα ίδια; Που ξέρεις τι έγραψε ο άλλος; Άρα αντέγραψες! Άρα πάει και αυτό το μάθημα! Συλλογή κάνεις;

Τι θέλετε να κάνουμε στην εργασία;

Είναι η πιο απλή ερώτηση που μπορείς να κάνεις αλλά τους φουντώνει! Τους γυρίζει το μάτι! Και ας την έχουν εξηγήσει μόνο μία φορά! Συνήθως απάντανε κάτι σε στυλ “Ας το πω άλλη μία φορά για κάποιους εδώ μέσα”. Μάλιστα! Και αναρωτιέσαι “Εγώ έχω IQ φουντουκιού ή αυτός μιλάει κορακίστικα;”. Ο καλύτερος τρόπος για να του πεις αυτό που θες είναι να του το πεις ανώνυμα! Έτσι δεν θα κινδυνεύεις να γίνεις αιώνιος φοιτητής! Θέλεις να το βγάλεις από μέσα σου; Ε βγάλ’το!

Σκέψου τι θες να πεις στον καθηγητή σου και στείλ’του το μαζί με έναν καφέ (της παρηγοριάς) δωρεάν με την ευγενή χορηγία του Thinking Cup.

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δες ακόμα στο mystudentpass.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
1 share

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Μην το πεις ούτε του…καθηγητή!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format