Σε αυτή την εξεταστική κάνε και εσύ περήφανη τη μάνα σου!


 

Με το σημερινό άρθρο θα ήθελα να σας παρακινήσω (και εμένα μαζί) μπας και διαβάσουμε τίποτα επιτέλους και περάσουμε κανένα μάθημα! Αφού λοιπόν δεν σε νοιάζει για σένα τουλάχιστον κάντο για τη φουκαριάρα τη μάνα σου η οποία ζει με ένα όνειρο και με μια ελπίδα. Να σε δει να παίρνεις πτυχίο!

tumblr_m9yptzvLdp1rux0a3o1_250Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αγαπητέ μου ωστόσο πρέπει να το κάνεις! Πρέπει να βγάλεις αυτή τη κριμένη εσωτερική δύναμη που έκανε την πρώτη της εμφάνιση πριν από λίγα χρόνια όταν έδινες πανελλήνιες (τι σου θυμίζω τώρα ε;). Πρέπει όμως να προσπαθήσεις και να βάλεις τα δυνατά σου ώστε όλα αυτά που προσπάθησες τότε να πιάσουν τόπο τώρα!

tumblr_nxohyxcitb1ub6vt4o1_500Ξεκόλλα επιτέλους! Μια απόφαση είναι όλα! Άπαξ και την πάρεις, τελείωσε! DONE! SUCCESS! Πως το λένε; Καταρχάς είναι και το θέμα ότι δεν θα περάσεις ένα μήνα μέσα στο άγχος του “Με πέρασε, δεν με πέρασε;”. Η ικανοποίηση που νιώθεις όταν περνάς το μάθημα και μάλιστα με βαθμό είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί!

tumblr_inline_nhmhj9Jp6n1szvd43Αλλά ας περάσουμε στο κύριο και πιο τρομακτικό θέμα. ΜΑΜΑ! Ναι είναι αυτή η φωνή που ακούς συνέχεια και σου λέει πως πρέπει να διαβάσεις και να περάσεις τα μαθήματα και να πηγαίνεις σχολή και να πάρεις καλούς βαθμούς και και και… Σε τρελαίνει αυτή η τσιριχτή γλυκιά φωνούλα που όταν αρχίσει το ποιηματάκι της δεν την σταματάει κανείς!!!

tumblr_inline_nzgxgegMpq1ty3ovg_500Τρελαίνεσαι και μόνο στην ιδέα του τι έχει να σου πει αν μάθει ότι δεν πέρασες το μάθημα! Έτσι είναι προτιμότερο να διαβάσεις και να περάσεις τα μαθήματα με καλό βαθμό (εε και αν σου ξεφύγει και κανένα δεν έγινε και κάτι!). Σκέψου επίσης και το καμάρι που θα κάνει στις φίλες της όταν την ρωτάνε για σένα. Θα λέει “ Εμένα χρυσή μου, το καμάρι μου τα έχει περάσει όλα τα μαθήματά του και μάλιστα με βαθμό”. Θα καμαρώνει και θα περιμένει πως και πως να σε δει να φοράς τήβεννο και να ορκίζεσαι! Με αυτό το όνειρο ζει και ξυπνάει! Κάντης αυτό το δώρο!

tumblr_inline_nwxgdjJfyP1tp8atm_500Σε αυτή την εξεταστική λοιπόν κάνε και εσύ τη μανούλα σου ευτυχισμένη και περήφανη. Μέχρι το επόμενο άρθρο τα γλυκά φιλιά μου σε όλους σας!

Για το Mystudentpass.gr γράφει Ervisa Beido.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Σε αυτή την εξεταστική κάνε και εσύ περήφανη τη μάνα σου!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format