Το mystudentpass.gr και η #connectiD σε στέλνουν ταξίδι σε όποιο μέρος της Ευρώπης εσύ θέλεις.


Έχεις μόλις τελειώσει την εξεταστική σου και βρίσκεσαι στο μετά-τραυματικό στάδιο. Είτε αυτό που έπεται ενός  κουραστικού διαβάσματος, είτε αυτό της λίγο πολύ γνώριμης αποτυχίας. Μπορεί πάλι να θέλεις μια αλλαγή από την μερικές φορές ρουτινιάρικη πανεπιστημιακή ζωή. Γυρεύεις λοιπόν παντού παρηγοριά, μέχρι που διαβάζεις ότι το mystudentpass.gr σε συνεργασία με την εφαρμογή #connectiD σε στέλνουν ταξίδι εντελώς δωρεάν σε όποιο μέρος της Ευρώπης εσύ επιθυμείς.

Πως γίνεται αυτό; Πρόκειται για έναν διαγωνισμό, στον οποίο η #connectiD, (η εφαρμογή που κατόρθωσε το ακατόρθωτο, να ταξινομεί δηλαδή οργανωμένα τις ψηφιακές μας επαφές) πληρώνει τα αεροπορικά εισιτήρια στον πρώτο νικητή, για όποια χώρα της Ευρώπης αυτός ποθεί να επισκευθεί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταφέρεις να έχεις τα περισσότερα downloads (δηλαδή το άτομο που θα στείλει τις περισσότερες προσκλήσεις και θα κατορθώσει να έχει τα περισσότερα downloads μέσα από τις προσκλήσεις που έστειλε, μπορεί να ετοιμάζει τις βαλίτσες του)

Ο δεύτερος νικητής, (δηλαδή αυτός που θα βγει δεύτερος στα downloads) θα περιορίσει την εξόρμηση του εντός συνόρων, κερδίζοντας ένα γεύμα με 1 μπουκάλι κρασί στο Barinibar restaurant, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη:

Μπαίνεις στο http://www.connectid.me/download/ κατεβάζεις την εφαρμογή και προσκαλείς τους φίλους σου να κατεβάσουν την εφαρμογή. Μπορείς ακόμα και να προσκαλέσεις κάποιον φίλο σου από το εξωτερικό, η δικτύωση βλέπεις δεν γνωρίζει αποστάσεις, έτσι ώστε να μαζέψεις τα περισσότερα downloads και  (γιατί όχι;) να πάρεις δωρεάν το αεροπλάνο και να σκάσεις μύτη με μπαγάζια έξω από την πόρτα του.

Μήπως ήρθε όντως η ώρα να πας ένα ταξιδάκι;

 

Ο διαγωνισμός γίνεται από  13/1/2016 έως και την Τρίτη 2/02/2016

Αποκλειστική υπεύθυνη για τους όρους και για την οποιαδήποτε αλλαγή στον διαγωνισμό είναι είναι της ConnectiD LTD  και Virality  

 Οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Το mystudentpass.gr και η #connectiD σε στέλνουν ταξίδι σε όποιο μέρος της Ευρώπης εσύ θέλεις.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format