New year, new me bullshit!


Ένα δάκρυ κυλάει στο μαγουλό μας κάθε φορά που βλέπουμε μία δημοσίευση βγαλμένη από τα μύχια της ψυχής τους. Ή μήπως ΟΧΙ; Ξερνάμε πεταλούδες! Γέμισαν τα social media φιλοσοφίες πάλι!

Αρχικά, κάνουν απολογισμό του προηγούμενου έτους. Μπράβο, όχι μπράβο τους! Ωραίο τρόπο βρήκαν για να το παίξουν ιστορία στους παλιούς αλλά και στους καινούργιους, σε αυτούς που μπήκαν στην ζωή τους και έμειναν και σε αυτούς που βγήκαν γιατί δεν άξιζαν πραγματικά. Ντου ντου ντου ντου!!! Συγκρατηθείτε! Μην κλάψετε! Και αυτοί έκλαιγαν όση ώρα το πόσταραν παντού!

tumblr_mktpgb3JWS1ry10fwo1_500

Και μετά ακολουθεί το New year, new me! Δεν θα είναι οι ίδιοι. Μεγάλωσαν (μέσα σε λίγες ώρες) και άλλαξαν μυαλά! ΞΕΧΝΑ αυτά που ήξερες! Τώρα πια απευθύνεσαι στον Τα Δε του 2016. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε; Εγώ δεν ξέρω πάντως, ούτε με νοιάζει να μάθω! Τι στο καλό με το που άλλαξε ο χρόνος ήπιαν μεταλλαξιογόνο; Σε τι μετατράπηκαν άραγε;

Και τα γράφουν και ποιητικά! Χαραμίζονται είναι η αλήθεια, κρίμα! Αλλά σε αυτό το άρθρο έχουν την τιμητική τους! Ένα χειροκρότημα παρακαλώ!

tumblr_lmv0rrEqxr1qj8x1wo1_500

Από Δευτέρα βλέπουμε ρε παιδιά! Αφήστε τώρα το 2016 ήσυχο, γιατί του χρόνου θα το βρίζετε πάλι!

Πάρτε ανάσες βαθιές γιατί ακολουθεί κάτι που θα σας σοκάρει!
Η αλλάγη του χρόνου δεν είναι το deadline της παράδοσης των στόχων σας! Μπορείτε και άλλη μέρα! Αλήθεια!

Και έναν έναν στόχο βρε, είπαμε μην αγχώνεστε! Ας συνηθίσουμε να γράφουμε 2016 αντί για 2015 και βλέπουμε! Έγω πάντως 2015 θα γραφω για κανά μήνα ακομά! Δυσκολεύομαι λίγο στις αρχές του έτους!

Και εντάξει αρκετή χολή έβγαλα, φτάνει! Δεν λέω πως είναι κακό να βάζει κανείς στόχους και να σκέφτεται θετικά για το μελλόν του, αλλά γιατί να περιμένει την αλλαγή του χρόνου για να το κάνει; Κάθε μέρα είναι μία ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Και επίσης, μην το διατυμπανίζεις παντού! Κάνε τις αλλάγες σου και παράτα μας!

Καλή μας χρονιά! Brace yourselves! Θα δούμε πολλά ακόμα κουλά!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

New year, new me bullshit!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format