«Οι 10 εντολές του γυμναστηρίου»


Αν σκέπτεσαι ότι είναι καιρός να αρχίσεις  επιτέλους το γυμναστήριο τότε καλό θα ήταν να γνωρίζεις προηγουμένως  τα βασικά. Αν ασχολείσαι ήδη μια μικρή επανάληψη δεν βλάπτει. Πάρε χαρτί και μολύβι και καθώς διαβάζεις άρχισε να γράφεις τις παρακάτω εντολές για να τις αποστηθίσεις.. Λέμε τώρα..

  1. Ου ενοχλείς τον γυμναστή εν ώρα «υπηρεσίας» Νόμιζες ότι η δουλειά του γυμναστή είναι να σου δείχνει πώς να κάνεις σωστά τις ασκήσεις, να είναι από πάνω σου για να σε ενθαρρύνει, να σε συμβουλεύει και τέτοιες σαχλαμάρες; Γατάκι.. Ή δουλειά του γυμναστή είναι να την πέφτει σε οτιδήποτε θηλυκό κινείτε μέσα στο γυμναστήριο σαν να είναι ο μόνος που θα πρέπει να διαιωνίσει το ανθρώπινο είδος.. Για αυτό σε καμία περίπτωση δεν του μιλάς εκείνη την ώρα για να ασχοληθεί με τα μηδαμινά σου θέματα.
  2. Ου αφήνεις τα βάρη στη θέση τους: Όσο πιο καλά τα κρύβεις τόσο το καλύτερο. Δεν ξέρεις πόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει για όλους ένα ευχάριστο διάλειμμα από την εξαντλητική προπόνηση με ένα mini κυνήγι θησαυρού στο γυμναστήριο με τα βαράκια..
  3. Ου κάνεις αθόρυβα τις ασκήσεις: Τι είσαι δηλαδή κάνας φλώρος; Με κάθε επανάληψη που κάνεις στις ασκήσεις σου βγάζε όποια άναρθη κραυγή κρύβεις μέσα στο λαρύγγι σου σαν να σηκώνεις 300 κιλά στο αρασέ.
  4. Ου παραμελείς το κινητό σου: Καλή η γυμναστική αλλά πρέπει να έχουμε και μερικές προτεραιότητες στην ζωή. Δεν γίνεται την σήμερον εποχή να είσαι στο γυμναστήριο και να μην βγάλεις τουλάχιστον ένα album selfies, να μην δημοσιεύεις κάθε 1 λεπτό ότι motivation quote μπορείς να κατεβάσει το κεφάλι σου και να μην chatareis nonstop σε facebook, viber, whatsup κτλ.  Του χαντρεντ γιαρς ολτ μπιχαιντ γιου αρ να πούμε.
  5. Ου χρησιμοποιείς τα όργανο μόνο για 5 λεπτά: Μπορεί το γυμναστήριο να είναι φίσκα από κόσμο και όλοι να περιμένουνε να κάνουνε ένα σετάκι αλλά η ζωή είναι μικρή για να αγχώνεσαι και για τους άλλους ανθρώπους. Καπάρωσε ένα όργανο για 2 ώρες χωρίς να κάνεις τίποτα απολύτως με αυτό και παρατήρησε τις ενδιαφέρουσες αντιδράσεις δυσφορίας των υπολοίπων. Έχει πλάκα..
  6. Ου κυκλοφορείς με ρούχα στα αποδυτήρια: Τι και αν δεν ξέρεις κανένα μέσα στα αποδυτήρια. Τι και εάν η πόρτα είναι ανοιχτή και απέξω περνάνε άνδρες, γυναίκες, παιδιά. Σημασία έχει να αισθάνεσαι άνετος και απελευθερωμένος και να πετάς τα προσόντα σου με την κάθε δυνατή ευκαιρία…  Ποιος ξέρει άλλωστε ποιος μπορείς να σε σταμπάρει για τις επόμενες ταινίες του Σειρανάκη..
  7. Ου παίρνεις πετσέτα μαζί σου: Γιατί να  πλένεις δηλαδή κάθε φορά την πετσέτα σου και να σπαταλάς πολύτιμους πόρους από τον πλανήτη όπως ρεύμα και νερό. Άφησε τον ιδρώτα σου να ρέει άφθονος πάνω σε κάθε όργανο που χρησιμοποιείς και εν ανάγκη σκουπίσου  με χαρτί τουαλέτας από το μπάνιο. Πρακτικά πράγματα.
  8. Ου αμφισβητείς ότι σου λένε οι “παλιοί”: Ότι σκευάσματα πρωτεΐνης, κρεατίνης, μποντυμπιλντερινης και δεν ξέρω τι άλλο σου προτείνουνε να δοκιμάσεις και εσύ, μην διστάσεις να χαλάσεις όλες σου τις οικονομίες και να τις καταβροχθίσεις σαν να μην υπάρχει αύριο.. Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος..   
  9. Oυ πάς στο γυμναστήριο για να γυμναστείς: Γιατί πρέπει να ζεις με στερεότυπα και προκαταλήψεις; Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο γυμναστήριο πέρα από το να χάνεις την ώρα σου σε γυμναστική και αηδίες. Πάρε ένα στρώμα γυμναστικής και άραξε μπροστά από την τηλεόραση σαν στο σπίτι σου. Παρήγγειλε σουβλάκια από έξω και φατα ακριβώς μπροστά σε εκείνους που ασκούνται. Μετέτρεψε το γυμναστήριο της γειτονιάς σου σε ένα πολυχώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας για κουτσομπολιό και κουσκουσακι. Ιδέες υπάρχουν…
  10. Ου κάνεις στα αλήθεια τίποτα από όλα τα παραπάνω.. Αν έγραψες τις εντολές όπως σου είπα το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να σβήσεις  το “ου” απο τις προτάσεις και να το αντικαταστήσεις με το “να” και ιδού οι 10 εντολές που πρέπει πραγματικά να ακολουθείς στο γυμναστήριο σου..

 

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο τσέκαρε ακόμα:


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

«Οι 10 εντολές του γυμναστηρίου»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format