Πως να γλιτώσεις από έναν serial killer;


Κάθε φορά τα ίδια λάθη! Κάθε φορά με κάνουν να αναρωτιέμαι για την νοημοσύνη τους! Κάθε φορά με κάνουν να λέω “Τα ήθελε ο απ’αυτός τους”! Πως γίνεται σε όλες τις ταινίες τρόμου να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να ΠΕΘΑΝΟΥΝ; Και κάθεσαι εσύ και φωνάζεις στην τηλεόραση “ΜΗ ΜΗ ΜΗ φύγε από κει”. Δεν θα φύγει, μην κουράζεσαι! Θεός Σχωρέστον!

Ξαφνικά, από το πουθενά, βρίσκεσαι στην θέση του! Θα κάνεις τα ίδια λάθη; (Ντου ντου ντου ντουυυ).

Δείτε επίσης: Ταινίες που ΔΕΝ πρέπει να δείτε!

Τα ταξιδάκια με τους φίλους σου σε σπιτάκια στη μέση του πουθενά ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ! Πήγαινε μία Σκιάθο, μία Μύκονο ρε παιδί μου. Κάπου που να έχει σήμα! Τι το θες το απομωνομένο εξοχικό του φίλου του ξαδέρφου του κολλητού σου στο δάσος; Βέβαια άμα δεν είσαι η χαζή κουκλίτσα με το τεράστιο στήθος ή ο φουσκωτός ανοήτος αθλητής έχεις ελπίδες να σωθείς και εκεί!

tumblr_nv3wdpodIq1tpdzkco2_400-1443023536

Μην χωριστείτε ποτέ! Το “Θα πάω εγώ από δω και εσύ από εκεί και θα συναντηθούμε σε είκοσι λεπτά” είναι ένα ψέμα! Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο! Ομαδικά θα πηγαίνετε παντού! Και στην τουαλέτα που λέει ο λόγος μην πας μόνος σου! Και αν είναι να κάνεις το μπανάκι σου μην κλείνεις την κουρτίνα! Καλύτερα να μαζεύεις νερά από το πάτωμα παρά να σε μαζεύουν!

Psycho-1960

Ακούς θόρυβο από το σκοτεινό υπόγειο; Μην πλησιάσεις! Δεν χρειάζεται να μάθεις τι τον προκάλεσε! Πήγαινε στον γείτονα να ζητήσεις βοήθεια! Η μάλλον όχι στον γείτονα! Μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος! Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τους ξένους! Φύγε! Πήγαινε στο αεροδρόμιο και άλλαξε χώρα! Ή έστω σε ένα μέρος με πολύ κόσμο! ΟΧΙ στο δάσος! ΟΧΙ στο πάρκο! ΟΧΙ στη ντουλάπα σου! Θάνατος! Θάνατος! Θάνατος!

Πες ότι η περιέργεια σου δεν σε αφήνει να φύγεις και κατεβαίνεις στο υπόγειο! Θα πας έτσι με άδεια χέρια; Πάρε μαζί σου ένα μαχαίρι, ένα κατσαβίδι, ένα τηγάνι βρε αδερφέ! Όχι ότι θα σωθείς σίγουρα αλλά λέμε τώρα…

Και άμα σε παίρνει τηλέφωνο για να σου πει πότε θα πεθάνεις μην του πιάσεις κουβεντούλα! Όσο και να τον παρακαλέσεις, συγνώμη αλλά θα πεθάνεις! Σηκωσέ το, άσ’το στην άκρη να νομίζει ότι τον ακούς (να χρεώνεται κιόλας) και… ΤΡΕΞΕΕΕΕΕ!

tumblr_mx00kgcXfn1rpncwuo1_500

Η καλύτερη συμβουλή σε κάθε κίνδυνο είναι να φύγεις τρέχοντας! Και μην τυχόν και πέσεις! Δεξί πόδι μπροστά, αριστερό πίσω και το αντίστοιχο! Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή;

Και εννοείται τρέξε προς τα έξω! Όχι στον πάνω όροφο! Τι θα κάνεις; Θα πετάξεις από το παράθυρο; Ένα θα σου πω! DEAD!

tumblr_llxyzcUDeA1qbrwu5o1_r1_500

Και πες ότι τον κατάφερες και ο μανιακός δολοφόνος κείτεται στο πάτωμα! Τι κάνουμε; Σιγουρευόμαστε ότι είναι νεκρός! Να πάει τόση δουλειά χαμένη; Δεν πεθαίνουν αυτοί εύκολα! Είναι ανθεκτικοί! Γιατί; ΔΕΝ μας νοιάζει γιατί! Απλά αποτελειώσε τον, τον άτιμο!
Διαφορετικά θα έχουμε και sequel…χωρίς εσένα!

07_taped

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης:

 

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Πως να γλιτώσεις από έναν serial killer;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format