Δικαιολογίες τέλος!


Ο εαυτός μας είναι ο χειρότερος εχθρός μας σε οτιδήποτε και ειδικά σε θέματα καριέρας και επιτυχίας.Για οτιδήποτε συμβαίνει ευθύνεται η γλώσσα μας και οι δικαιολογίες που εκτοξεύουμε δια μέσου αυτής.
Η γλώσσα μας είναι ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και επιτυγχάνουμε πολλές απο τις δραστηριότητες μας.Μπορεί είτε να μας εξυψώσει είτε να μας προσγειώσει εξ’ολοκλήρου.

Κύριος παράγοντας που εμποδίζει την επιτυχία μας είναι οι αρνητικές σκέψεις και οι δικαιολογίες που λέμε στον εαυτό μας.
Παρακάτω οι τρεις χειρότερες που πρέπει οπωσδήποτε να πάψουμε να χρησιμοποιούμε.

1.Ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Όχι, ότι είναι να γίνει θα γίνει επειδή εσύ ο ίδιος θα το κάνεις.  Αν εσύ ο ίδιος δεν προσπαθήσεις τότε τίποτα δεν θα γίνει επειδή είναι γραφτό.

2.Προτιμώ να είμαι χαρούμενος παρά πλούσιος.

Μέγα ψέμα! Aν έχεις λεφτά κάνεις πολλές δραστηριότητες, δεν ανησυχείς για τίποτα,απολαμβάνεις τη ζωή,κάνεις καινούρια πράγματα, εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου και αυτομάτως αυτά σε κάνουν πιο χαρούμενο και ολοκληρωμένο. Συνεπώς τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία.

3.Δεν έχω χρόνο.

Θυμίζω ότι όλοι έχουμε το ίδιο 24 ώρο να κάνουμε πράγματα, κανείς παραπάνω κανείς παρακάτω οπότε είναι θέμα θέλησης και οργάνωσης.

Mystudentpass-άδες τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Γράφει : Βλαντή Κατερίνα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
kate

Δικαιολογίες τέλος!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format