Συνάντηση Φίλη-Ιερώνυμου μετά τον «πόλεμο» δηλώσεων για τα θρησκευτικά


Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο υπουργείο Παιδείας και την Εκκλησία για το ζήτημα του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία, το θέμα θα τεθεί επί τάπητος από τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Η συνάντηση τους έχει οριστεί για το μεσημέρι της Τρίτης στην Αρχιεπισκοπή, με τους δυο τους να φαίνεται πως επιθυμούν να βρουν λύση στο ζήτημα, παρά τις αντίθετες απόψεις τους.

Το πρωί της Δευτέρας, η αναπληρώτρια υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου, προσπάθησε να «μαζέψει» τις δηλώσεις, που είχε κάνει στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο», περί απλοποίησης της διαδικασίας απαλλαγής από το μάθημα.

Σε αυτή της τη δήλωση απάντησε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μην μπορώντας να κρύψει την δυσφορία του για τα όσα ειπώθηκαν.

«Δεν είναι του υπουργείου (σ.σ. η ενέργεια), αλλά κάποιας κυρίας που έχει ορισμένες ιδέες στο μυαλό της. Αρμοδιότητες παίρνει κανείς μόνος του… Αρμόδιο είναι το Σύνταγμα πρέπει οι Έλληνες επιτέλους να σοβαρευτούμε και να μην ακούμε τις ανοησίες του ενός και τους άλλου», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος.

ΠΗΓΗ : www.newsnowgr.com | Το διαβάσαμε ΕΔΩ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Συνάντηση Φίλη-Ιερώνυμου μετά τον «πόλεμο» δηλώσεων για τα θρησκευτικά

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format