Οι πιο τρελές γεύσεις παγωτών στον κόσμο!


Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευάλωτοι είμαστε στα παγωτά, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ευκαιρία ήταν λοιπόν να αναδείξουμε και να παρουσιάσω πρωτότυπες γεύσεις που υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Θα σας φανούν ιδιαίτερα περίεργες και κάποιες άλλες ιδιαίτερα έντονες. Ας πάρουμε λοιπόν μια γεύση :

– Γεύση μέδουσα –

medousa

Αν έχετε την περιέργεια τι γεύση έχει μια μέδουσα ευκαιρία είναι να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας, με την αγορά μιας μπάλας παγωτού με γεύση μέδουσα! Απίστευτο και όμως αληθινό. Κανείς δεν θα φανταζόταν ότι υπάρχει μια τέτοια γεύση.

– Παγωτό στρείδια –

streidia

Άλλη μια θαλασσίνη θα προτιμούσα να πω γεύση με στρείδια, που θα ικανοποιούσαν και πιο απαιτητικούς λάτρες των θαλασσινών.

 – Παγωτό πτερύγιο καρχαρία –

karxarias

Δύσκολα να το βρείς στην Ελλάδα, καθώς φημίζεται κυρίως στην Ανατολή. Η Ανατολή ως γνωστόν είναι διάσημη για τις πιο εκλεκτές τροφές της.

– Παγωτό γεύση μπύρα –

mpura

Στην περίπτωση αυτή οι φίλαθλοι των ποδοσφαιρικών αγώνων θα αντικαθιστούσαν την μπύρα τους, με ένα παγωτό. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ξανθιά, μαύρη και κόκκινη. Οι λάτρες τις μπύρας είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιαστούν στο άκουσμα της γεύσης!

– Παγωτό βιάγκρα –

viagra

Ποιος θα το έλεγε ότι υπάρχει παγωτό με γέυση βιάγκρα. Ανήκουστο και πρωτοπωριακό. Είμαι σίγουρη, πως αυτός που δημιούργησε αυτό το παγωτό, θα έχει κάθε μέρα ουρά από κόσμο. Ιδιαίτερα στους ανθρώπους της μεγάλης ηλικιάς που θα ήθελαν να αυξήσουν τις αντοχές τους. Αλλά και από τους πιτσιρικάδες για να πάρουν μια γεύση από κάθε τι που βγαίνει στην αγορά.

– Παγωτό γαρίδα –

garida

Ας γυρίσουμε πάλι στην κατηγορία των θαλασσινών εδεσμάτων. Όσοι τρελαίνονται κυριολεκτικά και μόνο με τις γαρίδες , τότε θα τους φαινόταν αξιοπερίεργο πως υπάρχει μια τέτοια ενδιαφέρουσα γέυση! Καλό θα ήταν να συνοδεύεται με ούζο.

– Παγωτό μπουγιουρντί –

mpougiou

Το λεγόμενο μπουγιουρντί βγαίνει και σε παγωτό. Ευκαιρία είναι να το δοκιμάσεις, αν σου δοθεί η ευκαιρία. Θα είναι σίγουρο πικάντικο και γευστικό.

giphy

Eλπίζω να σου πρόσφερα αρκετές αξιοπερίεργες και πρωτοποριακές γεύσεις, που ίσως ικανοποιούσαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αν σου αρέσουν τα περίεργα και οι προκλήσεις δοκίμασε μια από τις παραπάνω γεύσεις!

Γράφει η Χρύσα Μποφίλη

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οι πιο τρελές γεύσεις παγωτών στον κόσμο!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format