Καλοκαιρινές διακοπές στην… Αθήνα!


Καλοκαίρι; Ε; Κάτι μου λέει αλλά για θύμησε μου! Α διακοπές, θάλασσα, παγωτά και αραλίκι όλη μέρα; Ναι τώρα που το λες…. ΔΕΝ ΤΟ ΖΩ! Εκτός από αυτούς που θα κάνουν tour στα νησιά, είναι και εκείνοι που θα κάνουν tour από τον καναπέ στο κρεβάτι και από εκεί στην μπανιέρα με τα παπάκια τους για να δροσιστούν! Και αυτό γιατί είναι ακόμα στην Αθήνα!

(Προσοχή! Όποιος θέλει παρηγοριά…βρίσκεται στο λάθος άρθρο!)

Μην απογοητεύεστε, βρε! Μπορείτε να πάτε για μπάνιο και εδώ! Τόσες παραλίες υπάρχουν κοντά στην Αθήνα! Αρκεί βέβαια να έχεις αυτοκίνητο, γιατί με τις συγκοινωνίες θα’ναι μακρύς ο δρόμος! Καλύτερα να πάρεις μία πλαστική πισίνα στο μπαλκόνι. Μπρατσάκια, αναπνευστήρια και τα βατραχοπέδιλα σου και (ΔΕΝ) θα κάνεις κάτι μακροβούτιααα… άλλο πράγμα! Φτιάξε και ένα κοκτέιλ* και έτοιμος!

11123034_958324754201211_1955425296_n

*Συνταγή για κοκτέιλ: βάλε ό,τι χυμούς και ποτά έχεις και ανακάτεψέ τα καλά! Βάλε και μία ομπρελίτσα και φρούτα κομμένα στο χείλος του ποτηριού! Μπορεί να μην έχει ωραία γεύση αλλά έχει ομπρελίτσαααα ρεε! Ξεκόλλααα!! ΠΟΣΟ τέλειες είναι!!!!

Και μην ξεχνάς ότι στην Αθήνα έχει πάντα κόσμο! Τα μαγαζιά δεν αδειάζουν ποτέ!!!!! Ενθουσιαστηκές;
Ναι ναι καλά κατάλαβες! Είναι και άλλοι τόσο τυχεροί όσο εσύ! Αλλά μπορείς να φωνάζεις “ΑΘΗΝΑΑΑΑΑ”, όταν οι άλλοι θα φωνάζουν “ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΣ”. Ντάξει σιγά την διαφορά άλλωστε!

11382860_10207026390403251_1772607279_n

Όσο αφορά την ζέστη, την νιώθεις στο πετσί σου! Μην τρελένεσαι όμως, όταν είσαι έξω και δεν έχεις το air condition αγκαλιά, παίρνεις το παγουρίνο σου, καπέλο ομπρελίτσα στο κεφάλι και έτοιμος! Ότι θα σκάσεις, θα σκάσεις, αλλά τουλάχιστον θα είσαι αστείος!

Λοιπόν και για να μην σου χαλάει το image βάλε μαγιό και βγάλε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι, μετά κάνε εκεί τις επεξεργασίες σου, βάλε φόντο πίσω την Ibiza, την Χονολουλού, ό,τι θες τέλος πάντων και άσ’τους άλλους να τρελαίνονται! Μην απαντάς στα σχόλια τύπου “Που είσαι ρε;”, πάτα απλά like για να προκαλέσεις μυστήριο! Πσσσσ.

11413101_1641281386093771_1799535070_n

Εντάξει ξέρω ότι μέσα σου βράζεις, και έξω σου βασικά με τέτοια ζέστη, αλλά δεν πειράζει βρε κουτό! Και άλλοι θα βρεθούν κάποια στιγμή στην θέση σου και εσύ θα τους στέλνεις φωτογραφίες από την ξαπλώστρα σου! Και ξέρεις κάτι; Ο σοφός λαός λέει ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Γενικά μπορεί να μην σε συμφέρει αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι ό,τι πρέπει! Οι διακοπές τους κάποτε θα τελειώσουν και θα γυρίσουν και αυτοί στην Αθήνα! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Καλοκαιρινές διακοπές στην… Αθήνα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format