Πώς αντιμετωπίζουν οι άντρες ενα αίτημα φιλίας;


Φίλε μου, ένα αίτημα φιλίας δεν είναι ό,τι κι ό,τι! Και όπως θα διαπιστώσεις και από το πώς το αντιμετωπίζουν οι γυναίκες  θα πρέπει να  καταλάβεις ότι πριν πατήσεις αυτό το σημαντικό κλικ πατάς σε επικίνδυνα νερά!

Ναι, για εσένα μιλάω μάστορα, που κάθεσαι εκεί αμέριμνος στην παραλία, πασαλειμμένος στα αντηλιακά, με το γυαλί βιτρίνα, πίνεις το freddo espressάκι σου – να στανιάρεις κι εσύ σαν άνθρωπος – και κάνεις ασύστολα αιτήματα φιλίας σε ανυπεράσπιστες κοπέλες! Μη φοβού, δεν δαγκώνω. Ξέρω ότι πίσω από όλο το σκηνικό έχεις αγαθές προθέσεις.

Εσύ απλά είδες τη φωτό και έπεσες στην παγίδα: με το μαλλάκι της το περιποιημένο, το χαμόγελό της το λαμπρό, τη μέση δαχτυλίδι, τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο της και ας μην το συνεχίσω, γιατί το άρθρο θα γίνει ακατάλληλο…

nicki

Δεν έχεις ενδοιασμούς: Αν την γνωρίζεις ήδη το αίτημα έχει σταλθεί πριν καν το σκεφτείς. Γιατί όχι στο κάτω κάτω; Αν δεν την ξέρεις, πολύ απλά ήρθε η ώρα να την μάθεις! Στο κάτω κάτω δεν της ζήτησες και να παντρευτείτε (άλλο θέμα αν η κοπελιά έχει σκέφτεί μέχρι και τι γεύση παντεσπάνι θέλει για τη γαμήλια τούρτα σας!).

Έτσι, είναι τα πράγματα για εσάς τους άντρες απλά, χαλαρά και εύκολα. Πολύ απλά γιατί έτσι είναι η πραγματικότητα! Έλα, όμως που έρχονται και φορές που σκάνε και στο δικό σας faceμπούκι τα αιτήματα και οι κατινιές σε αντρουά version παίρνουν φωτιά!

Τι εννοώ; Έρχεται, λοιπόν, το αίτημααα. Χαμογελάς, σηκώνεσαι, πας στον καθρέπτη. Φτύνεις τον εαυτό σου τρεις φορές. “Μπράβο σου αγορίνα μου! Σε θέλει! Σε ποθεί! Σε στάμπαρε και δεν μπορεί να σε ξεχάσει!” λες στο είδωλό σου και γελάνε και τα πλακάκια στο πάτωμα… Και μετά αρχίζει ο πονοκέφαλος…Ααααααχ! Είχε δεν είχε σε μάτιασε η ρουφιάνα! Έλα, πάρε και ένα τηλέφωνο τη γιαγιά για το ξεμάτια σμα και θα γίνεις περδίκι!

giphy

Στη συνέχεια, αποδέχεσαι το αίτημα με ενθουσιασμό και λες στον εαυτό σου ότι η κάθε σου κίνηση θα είναι με διακριτικότητα και λεπτότητα. Και πας και μου κοτσάρεις κανά 20σάρι likes σε ό,τι φωτό προφίλ έχει βάλει η κοπελιά, ακόμα και σε αυτές από την εποχή του Γυμνασίου με το t-shirt των Tokio Hotel.

Ρε αρχηγέ μου, και χασάπης να ΄σουν πιο ήρεμες κινήσεις θα ΄κανες! Τι είν΄τούτο;! Που πήγε η διακριτικότητα και η λεπτότητα; Κι ύστερα μου λες “Καλά, γιατί ψωνίζονται τα γκομενάκια στο fb;”! Και κάπως έτσι, οι ρόλοι ποιος γουστάρει ποιον αντιστρέφονται!

Αλλά τι να κάνεις κι εσύ ο άνθρωπος; Ένα αίτημα φιλίας τέθηκε στο τραπέζι και το κάναμε Ανατολικό Ζήτημα! Μην ανησυχείς. Κι εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι η όλη η φάση σε κανά 2 μέρες θα έχει ξεχαστεί, μέχρι κάποιο άλλο αίτημα φιλίας εμφανιστεί και φτου και πάλι από την αρχή…

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Πώς αντιμετωπίζουν οι άντρες ενα αίτημα φιλίας;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format