Το άρθρο μου…live στο ΟΑΚΑ!


Που θες να σε πάω; Όπου και να θέλεις μπορώ να το κάνω πραγματικότητα! Στα άστρα θες; Μπορώ να σε πάω να τα δεις live στο Ο.Α.Κ.Α στο λεπτό! Υπάρχει εκδήλωση που θα ήθελες να πας αλλά το θεωρούσες απίθανο; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο πλέον! Νεκροί καλλιτέχνες ανασταίνονται! Φανταστικοί χαρακτήρες ζωντανεύουν! Events που πιθανότατα δεν θα γίνονταν ποτέ, τώρα οργανώνονται σε δευτερόλεπτα! Όλα για χάρη σου!

Το ΟΑΚΑ live στο ΟΑΚΑ στις 2 Σεπτεμβρίου! Θα μπορέσουμε να το δούμε για πρώτη φορά! Μόνο του! Θα το θαυμάσουμε έτσι όπως είναι! Άδειο! Ένα υπερθέαμα που θα αποτελέσει μία αξέχαστη εμπειρία!

Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Σπουδαίες προσωπικότητες που χρόνια τώρα ζούσαν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είχαν στιγματίσει τις ζωές μας θα κάνουν μία και μοναδική εμφάνιση. Που αλλού; Στο ΟΑΚΑ! Στις 7 Ιουλίου “Η γκόμενα από το χωριό” θα εμφανιστεί για να κλείσει τα στόματα όλων όσων αμφέβαλαν για την ύπαρξή της! Λίγες μέρες αργότερα, στις 15 Αυγούστου θα γνωρίσουμε επιτέλους την “Κουτσή Μαρία”! Θα απαντήσει σε ερωτήματα όπως πως χτύπησε το πόδι της και έμεινε κουτσή αλλά θα προτείνει και άλλους τρόπους τραυματισμού για να γίνουμε και εμείς διάσημοι! Να είστε όλοι εκεί!

Νομίζεις ότι πέθανε; Κατέρρευσε όλος σου ο κόσμος στο τελευταίο επεισόδιο στο Game of Thrones; Και όμως ήταν ένα ψέμα! Δεν πέθανε! Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Ελλάδα! Στις 16 Σεπτεμβρη στις 9:00 ο αγαπημένος Jo(h)n Snow θα είναι alive στο ΟΑΚΑ! Θα είναι εκεί να μας πει τι ξέρει και τι δεν ξέρει!

Τι θα πει πέθαναν; Δεν καταλαβαίνω! 2PAC, NIRVANA, Elvis Presley κάνουν comeback και θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, στο ΟΑΚΑ στις 30 και 15 Αυγούστου αντίστοιχα οι 2 πρώτοι, και ο Elvis στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) στις 31 Ιουλίου.
Κάπως μακάβριες εκδηλώσεις (φτου φτου) αλλά μάλλον δεν πέθαναν ποτέ! Μήπως κρύβονταν; Να’το το βρήκα! Κρύβονταν τόσα χρόνια για να κάνουν μία και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα!

Επίσης, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το πανηγυράκι ο Όμηρος! Ναι ναι κλείσε το στόμα σου! Και αυτός ζωντάνεψε, και εκτός από τα 2 έργα, την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, που μας βασάνισαν αρκετά στο σχολείο, στις 10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ έρχεται με ένα ακόμη έργο του, την “Τσιπρειάδα”. Και ναι τα παιδιά θα εξετάζονται σε αυτό το έργο σε λίγα χρόνια! Σημειώστε τα sos από τώρα!

Και ναι λοιπόν! Τα όνειρα των αγαπημένων μας χαρακτήρων, με τους οποίους μεγαλώσαμε και πιθανότατα θα μεγαλώσουν τα παιδιά τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας, του Κωνσταντίνου και της Ελένης θα γίνουν πραγματικότητα! Στις 9 Ιουλίου “Η Κατακουζίνα” θα παρούσιασει το έργο του “Το Αποχυτευτικό σύστημα στο Βυζάντιο”, μία διατριβή πάνω στους μπιντέδες! Θα μάθουμε επιτέλους που έκαναν την ανάγκη τους οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου! Λίγες μέρες αργότερα, στις 27 Ιουλίου θα γίνει το πάρτυ αποφοίτησης της Ελένης Βλαχάκη live στο ΟΑΚΑ. Επιτέλους θα μπει στο μάτι του αγαπημένου συγκάτοικού της και θα σηκώσει ψηλά το τιμημένο απολυτήριο!
Επίσης, στις 23 Αυγούστου θα έρθει επιτέλους η lady Πετουλα Ρουφινγκστοουν να μιλήσει για το έργο του Κατακουζινού! Μαζί με κάθε εισητήριο, σερβίρεται “a cup of tea (please)”.

Τουτουτου τουν! Η αγωνία κορυφώνεται! Ανεβαίνει στο κόκκινο! Και…Μπαμ! Τα εγκαίνια του Μετρό της Θεσσαλονίκης έρχονται! Πότε; Μπα δεν θα αργήσουν πολύ! Μόνο μέχρι το 2082 θα πάρει! Ας ετοιμάσω το πι μου, την μαγκούρα και τα βρακάκια ακράτειας από τώρα, γιατί η χάρα μου θα είναι τόσο μεγάλη που φοβάμαι μην γίνει κανά ατύχημα!

Και πως θα μπορούσαν να λείπουν εκδηλώσεις, που αλλού; Στο ATM, το αγαπημένο μέρος μεγάλου μέρους του πληθυσμού το τελευταίο διάστημα! ATM live στο ΟΑΚΑ αλλά και το ΟΑΚΑ live στο ΑΤΜ! Θα έχει λεφτά; Θα έχει ουρά; Για να δούμε!
Όλα αυτά και άλλα πολλά έρχονται! Βάλε τα καλά σου γιατί ιστορικές στιγμές θα ζήσεις στο ΟΑΚΑ και σε πολλά άλλα γήπεδα! Η προπώληση εισητηρίων έχει ξεκινήσει!
Ή μήπως όχι;
Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Το άρθρο μου…live στο ΟΑΚΑ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format