5 application που θα χρειαστείς στην εξεταστική!


Θα πάρεις πτυχίο, θέλουν δε θέλουν! Σήμερα θα δούμε μερικές εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να περάσεις κανα μάθημα στην εξεταστική, μιας και εδώ που τα λέμε….. πάμε για Σεπτέμβρη.

Σου παρουσιάζω, λοιπόν, τις 5 εφαρμογές must για να κάνουν το διάβασμα μια πιο έυκολη υπόθεση:

#1 – Studdle

studdle-efarmogi-kanei-foititon-eukoli

Η απόλυτη εφαρμογή για το ελληνικό Πανεπιστήμιο!

Κάνεις εγγραφή με το mail σου ή το profile σου στο Facebook, επιλέγεις σχολή και τμήμα και η εφαρμογή σου προσφέρει πληροφορίες για τη σχολή, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, το προγραμμα εξεταστικής, οδηγίες για το πως θα πας στη σχολή, καθημερινές ανακοινώσεις του τμήματος, απεργίες που μπορεί να υπάρχουν, πληροφορίες για την γραμματεία, τους καθηγητές με τηλέφωνα και που θα βρείς τον καθένα.

Διαβάστε επίσης: Studdle: Η εφαρμογή που έχει όλα όσα χρειάζεται ένας φοιτητής!

#2 – PhotoMath

650_1000_photomath

Πρόκειται για ότι καλύτερο κυκλοφορεί και είναι δε ελληνικό! Ενώ έχεις μια εξίσωση στο χαρτί, την σκανάρεις με την κάμερα του κινητού σου, και η εφαρμογή θα αναλάβει όχι απλά να σου δώσει το αποτέλεσμα, αλλά και να σου δώσει βήμα βήμα την λύση της!

#3 – Wolfram

wolfram-cloud-app-mathematica-online-interface-full

Απο τις καλύτερες εφαρμογές παγκόσμιου βελινεκούς, είναι μια ακαδημαϊκού επιπέδου εγκυκλοπέδια, στην οποία με ενα search βρίσκεις πληροφορίες, γραφήματα, μετατροπές, ορίσματα και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείς!

#4 – AppGrades

mac_appgrades

Η εν λόγω εφαρμογή θα σου επιτρέψει να υπολογίσεις τον βαθμό του πτυχίου σου, καθώς και διάφορα στατιστικά για το κάθε μάθημα. Πολύ προσεγμένη εφαρμογή, με ωραιότατο γραφικό περιβάλλον και εύκολο στη χρήση!

#5 – Sleep If you Can

Screen-Shot-2013-03-25-at-3.26.34-PM

Και κυρίες και κύριοι το καλύτερο όλων!!! Πρόκειται για την εφαρμογή που δε θα σε αφήσει να παρακοιμηθείς. Δίνεις μάθημα 8 το πρωΐ και δεν μπορείς να σηκωθείς; Η εφαρμογή αυτή είναι “κουτί” για σένα. Το ξυπνητήρι αυτό κλείνει μόνο με 2 τρόπους: είτε πρέπει να το κουνήσεις για κάποια ώρα είτε να βγάλεις μια φωτό πχ του ψυγείου πριν κοιμηθείς και το πρωΐ να σηκωθείς και να βγάλεις την ίδια φωτό για να σταματήσει. Where is your God now?!!?

Τα application αυτά θα αλλάξουν τη φοιτητική ζωή σου! Δοκίμασέ τα και θα με θυμηθείς… Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία!

Γράφει ο Σπύρος Γιαννάκης


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

5 application που θα χρειαστείς στην εξεταστική!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format