Πώς να μπαλώσεις το εξάμηνο σε 2 μέρες!


Η εξεταστική μας χτυπά την πόρτα, και μπορεί να κλείνεις μάτια και αυτιά και να αρνείσαι κατηγορηματικά να τα ανοίξεις, αλλά ίσως να υπάρχει σωτηρία για αυτό το εξάμηνο οπότε ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ! Εντάξει δεν θα σου πω ότι θα πάρεις σίγουρα δεκάρι αλλά υπάρχουν πολλές ελπίδες να το περάσεις ακόμα και αν συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να ξεκινήσεις να διαβάζεις 2 μέρες πριν!

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ!
Αρχικά κοίτα τι σημειώσεις έχεις εσύ! Άμα δεν είχες πάει στο μάθημα και πολύ, και όταν πήγαινες ζωγράφιζες καρδούλες στο τετράδιο, μην αγχώνεσαι! Πάρε φίλους και γνωστούς και μαζέψτε όλοι μαζί ότι έχετε και κάτι θα βγει! Μπορείς να ρωτήσεις και στην ομάδα του τμήματος σου στο facebook αν έχει κανείς κάτι παραπάνω, όλο και κάποιος θα φιλοτιμηθεί να βοηθήσει τον άμοιρο συμφοιτητή του και μελλοντικό συνάδελφο (σε συγκίνησα όχι ε;). Επίσης, μπορείς να δεις άμα έχει ανεβάσει κάποιος καθηγητής τίποτα στο site της σχολής. Ακόμα καλύτερο αυτό αφού πιθανότατα είναι και τα sos!

tumblr_inline_mkwpth5Ar41qz4rgp

 

ΒΡΕΣ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ εδώ!
Ρώτα παιδιά που το έχουν περάσει παλιά θέματα! Αρχικά θα δεις πόσο απαιτητικός είναι ο καθηγητής, και πιθανότατα τα sos τα sos!!! Που ξέρεις μπορεί να πέσουν και τα ίδια! Το δεκαράκι στην τσέπη κατευθείαν!

tumblr_myt6yiKx8o1qzzn7yo1_500

ΡΩΤΑ ΤΑ SOS TA SOS!!
Όλοι για αυτά ζούμε, μήπως και καταφέρουμε να γλιτώσουμε κανά 50σέλιδο! Πολλοί καθηγητές τα αποκαλύπτουν κατά την διάρκεια των μαθημάτων όποτε όλο και κάποιος θα τα ξέρει. Άσε που 2 μέρες πριν δώσεις το μάθημα, δεν προλαβαίνεις να κάνεις και πολλά, οπότε καλύτερα να είναι λίγα και καλά! Τα καλύτερα βασικά, αυτά που θα πέσουν!

anigif_enhanced-buzz-21860-1382370557-5

ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ!
Όσο δεν πιστεύεις όλο το χρόνο, στην εξεταστική σε πιάνει να κάνεις μετάνοιες και προσευχές! Πας ανάβεις και κανά κερί αμά λάχει! Άσε που είσαι σε συνεχή συνομιλία με τα Θεία κατά την διάρκεια και του διαβάσματος και της έξετασης : “Αχ Παναγίτσα μου να προλάβω… Χριστούλη μου να βάλει αυτά που διάβασα… Θεέ μου που τα είδε αυτά; Λάθος ύλη διάβασα; Και τι στο καλό γράφουν όλοι αυτοί; Την ιστορία της ζωή τους;”.

tumblr_inline_nn2wluFQSY1r123q0_500

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!
Μην σε πιάνει πανικός! 2 μέρες είναι αρκετές για να βγάλεις ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ύλης, ε και τι στο καλό όλο και κάτι από αυτά θα πέσει! Ένα πεντάρι στην χειρότερη το φτάνεις! ΑΛΛΑ μην μου χαζολογάς στο facebook , ούτε θα σου λείψει ο καφές 2 μερές! Φτιάξε έναν frappe στο σπίτι τέλος παντων! Συγκεντρώσου ηρέμισε και το γλίτωσες το μάθημα τυχερούλη!!!!!

nervous-gif

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης : 4 Παγίδες κατά το Φοιτητικό Διαβάσμα.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Πώς να μπαλώσεις το εξάμηνο σε 2 μέρες!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format