Πριν Μιλήσεις, Άκου. Πριν Γράψεις, Σκέψου. Πριν Πληγώσεις, Νιώσε.


Ένα 8χρονο αγόρι στην Φλόριντα της Αμερικής, ο Christian McPhilamy, έδωσε ένα μάθημα ζωής. Όταν ήταν έξι έβαλε ένα στόχο και δεν τον εγκατέλειψε ποτέ παρά τα εμπόδια.

Ποιος ήταν αυτός ο στόχος; Να μακρύνει τα μαλλιά του όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να τα δωρίσει στη συνέχεια στον οργανισμό ”Παιδιά χωρίς μαλλιά”, ο οποίος βοηθά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και έχουν χάσει τα μαλλιά τους.

2,1

Για δυόμισι χρόνια λοιπόν αρνούνταν να κόψει τα μαλλιά του και έμενε προσηλωμένος στο στόχο του. Τα παιδιά στο σχολειό τον πείραζαν, αρκετοί τον περνούσαν στην αρχή για κορίτσι, ενώ ακόμη και οι ενήλικες τον προέτρεπαν να κόψει τα μαλλιά του. Βέβαια όταν εκείνος αρνούνταν και τους ενημέρωνε για το στόχο του, τότε τον ενθάρρυναν να συνεχίσει.

2,4

Ο Cristian δήλωσε ότι δεν ένιωθε πολύ καλά όταν τον πείραζαν αλλά αυτό ποτέ δεν τον σταμάτησε από το να συνεχίσει και να μην εγκαταλείψει τον αρχικό του σκοπό.

2,3
Μετά από δυόμισι χρόνια λοιπόν το 8χρονο αγοράκι έκοψε τα μαλλιά του και δώρισε 4 τούφες στον οργανισμό προκειμένου να φτιαχτούν περούκες για όσα παιδιά πάσχουν από καρκίνο και έχουν χάσει τα μαλλιά τους.

2,5

Πηγή: boredpanda.com


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

-1
-1 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Πριν Μιλήσεις, Άκου. Πριν Γράψεις, Σκέψου. Πριν Πληγώσεις, Νιώσε.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format