Summer party all night long!


Κοιτώντας στο internet έναν προσδιορισμό της έννοιας party αυτό που βρήκα είναι ότι πρόκειται για μια συγκέντρωση ανθρώπων με σκοπό την κοινωνικοποίηση, την συνομιλία και την αναψυχή. Εδώ κάτι νιώθω πως πάει λάθος. Από πότε το ποτό, ο χορός και το φλερτ μεταφράστηκαν με τέτοιους «τυπικούς» όρους; Ανεξάρτητα από τον προσδιορισμό της λέξης, το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει και τα πάρτυ κανείς δεν μπόρεσε να αρνηθεί.

Μην ξεχάσεις να μας βρεις στο Facebook και να διαβάζεις πρώτος τα άρθρα μας. Πάτα ΕΔΩ

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι αρχίζουν να εμφανίζονται στις ενημερώσεις σου στα social media, προσκλήσεις από beach party και παρασυρμένος από τον ενθουσιασμό σου, τις αποδέχεσαι όλες και σκέφτεσαι το ξέφρενο “χαμό” που θα ακολουθήσει. Γιατί στη τελική τα καλοκαιρινά πάρτυ δεν συγκρίνονται με τα χειμερινά και φυσικά υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.

tumblr_m6h5wquqq71ru7f9ao1_500

1. Αχ θαλασσά μου σκοτεινή

Τη θάλασσα όλοι την λατρεύουν, ακόμα και οι πιο διστακτικοί τύποι της ατάκας «Εγώ δεν αντέχω το καλοκαίρι». Το βραδινό κολύμπι κρύβει μια μαγεία και το beach party στο προσφέρει απλόχερα. Η αίσθηση του να κολυμπάς κοιτώντας το μαύρο απέραντο της θάλασσας μπορεί να σε τρομάζει αλλά σε εξιτάρει ταυτοχρόνως.

2.Πάμε για βουτιάαα

Μετά το χορό και το λίκνισμα έχεις πεθάνει από τη ζέστη και ο ιδρώτας κυλάει στο πρόσωπο σου, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα σέξυ για να λέμε την αλήθεια. Είσαι σε beach party όμως, κάνεις μια βουτιά, δροσίζεσαι και συνεχίζεις ακάθεκτος το χορό σου!

3. Μαγιώ, πετσέτα και έφυγες

Έχεις σταθεί ώρες μπροστά στη ντουλάπα να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στο πάρτυ της συμφοιτήτριας από τη σχολή. Το πάρτυ όμως αυτό γινόταν τον Δεκέμβρη οπότε δικαιολογημένη η ανησυχία σου. Στο πάρτυ του καλοκαιριού όμως το μόνο που έχεις να βάλεις είναι ένα μαγιώ και για να μην είσαι απόλυτα προκλητικός , ένα σορτσάκια και μια μπλούζα και είσαι έτοιμος!

4.Summer hits

Είναι αλήθεια! Το καλοκαίρι κυκλοφορούν όλες οι μεγαλύτερες επιτυχίες με σκοπό φυσικά να γίνουν τα τραγούδια του beach party!

Δες εδώ: Καλοκαιρινά τραγούδια που πάντα θα μας ξεσηκώνουν!

party

5. Coktails
Μπορεί να πίνεις και το χειμώνα το mojito σου, αλλά η απόλαυση είναι διαφορετική το καλοκαίρι δίπλα στο κύμα. Και ποιος λέει όχι σε ένα cosmopolitan ή ένα sex on the beach;

6.Και ποιός νοιάζεται για αύριο;

Πηγαίνεις σε πάρτυ το χειμώνα , ξεσκάς , κάνεις γνωριμίες , η κοινωνικοποίηση που λέγαμε πιο πάνω, μετά όμως σε περιμένει η καθημερινότητα. Σχολή, εργασίες, δουλειά. Το καλοκαίρι είναι αλλιώς! Ξεσκάς, πίνεις και ετοιμάζεσαι για το επόμενο πάρτυ χωρίς να έχεις τις έννοιες της σχολής και των μαθημάτων που χρωστάς!

7. Καλοκαιρινά ραντεβού

Οι μεγαλύτεροι έρωτες γεννήθηκαν το καλοκαίρι, κάτω από το ηλιοβασίλεμα και με συντροφιά το ζεστό αεράκι. Στα beach party τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά, αφού ο κόσμος είναι χαλαρός, ομιλητικός και έτοιμος για φλερτ!

8. Το mystudentpass.gr σε πάει κρουαζιέρα

Τι καλύτερο από μια μονοήμερη φοιτητική κρουαζιέρα με φοιτητικό party εν πλω.Το απόλυτο φοιτητικό event που συνδυάζει όλα τα παραπάνω ειναι γεγονός.Όλοι μετά την εξεταστική θα ειναι εκεί,εσύ θα λείπεις;Δες ΕΔΩ περισσότερα.

Αποδέξου το, είναι άτυπος νόμος πια ότι σαν τα beach party δεν θα βρεις τίποτα καλύτερο!

 

Γράφει η Φωτεινή Αθηνέλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Summer party all night long!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format