Καλοκαιρινά τραγούδια που πάντα θα μας ξεσηκώνουν!


Καλοκαίρι χωρίς χορευτική μουσική δεν γίνεται! Υπάρχουν κάποια τραγούδια που με το που τα ακούς σου έρχονται όλες οι μυρωδιές του καλοκαιριού! Θάλασσα, αντιηλιακά, παγωτά, και γενικά το αίσθημα της καλοπέρασης! Εντάξει μετά πας κάνεις ένα κρύο ντους και επανέρχεσαι στην πραγματικότητα! Αλλά εμείς θέλουμε να σε ταξιδέψουμε, να σε κάνουμε να ξεχάσεις για λίγο την εξεταστική που πλησιάζει και να κουνηθείς στους ρυθμούς του καλοκαιριού, που πάντα θα μας φτιάχνουν την διάθεση!

Μην ξεχάσεις να μας βρεις στο Facebook για να διαβάζεις πρώτος τα άρθρα μας. Πάτα ΕΔΩ

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Καλοκαιρινές Διακοπές (Νίκος Καρβέλας & Άννα Βίσση)
Ο ξεσηκωτικός του ρυθμός, οι στίχοι για party, cinema και μπανάκια στην θάλασσα σε κάνουν να θες να σηκωθείς από την καρέκλα και να αρχίσεις να χορεύεις σαν 5χρονο, δίνοντας τα όλα. Πάμε λοιπόν, όλοι μαζί…¨ταπ τουρου ταπ ταπ τουρουρου”. Δικό σας!

Καλοκαιρινά Ραντεβού (Δυτικές Συνοικίες)
Ρομαντισμός στο full και καλοκαιρινοί έρωτες! Καλά πόσο όμορφη παίζει να ήταν η κοπέλα αυτή για να είναι όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια της και ολόκληρη η γη να είναι η δική της αγκαλιά; Μήπως μας χτύπησαν τα καλοκαιρινά κοκτέιλ; Και όταν χειμωνιάσει τα ραντεβού δεν θα γίνονται πάνω στο σώμα της; Θα είναι πολύ ντυμένη ή απλά πάχυνε στις διακοπές; Ερωτήματα αναπάντητα θα με κυριεύουν πάντα αλλά παρόλα αυτά θα κουνάω το κεφάλι πάνω κάτω, λες και ακούω το πιο ροκ κομμάτι του κόσμου!

Πάμε όλοι μαζί σε μία παραλία (Ημισκούμπρια)
48 βαθμοί; Τρέχουμε σε μία παραλία όπωσδηποτε, καλά τα λένε τα Ημισκούμπρια! Την θεία την Λία δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να την έχουμε μαζί μας; Αλλά κρίμα είναι και αυτή ας κάνει κανά μπανάκι. Βάλτε ένα λάδι στο σώμα λοιπόν και πάμε να τηγανιστούμε ( παρακαλώ όχι μαρμελάδες και baby oil, μην το παρακάνουμε).

Βραδινό Μπανάκι (Κώστας Χαριτοδιπλωμένος)
Πο πο κοκκινίζω με αυτό το τραγούδι! Ντύσου καλέ, άκου εκεί χωρίς μαγιό! Εντάξει δέχομαι τα παιχνιδάκια ερωτικά στις παραλίες αλλά ας μην τα βγάλουμε όλα έξω! Αχ όπως και να έχει το τραγούδι σου δίνει αίσθηση ξεγνοιασιάς και ρομαντισμού! Λα λα λα λα λα λα λα!

Κρουαζιέρα θα σε πάω(δες τι ετοιμάζει το Mystudentpass ΕΔΩ) (Βαγγέλης Γερμανός)
Πόσο σε νοιάζεται και σε αγαπάει για να σε πάει κρουαζιέρα; Τι καλύτερο από ένα τέτοιο ταξιδάκι; Πάμε να κάνουμε τον γύρο των νησιών! ΤΩΡΑ πιγκουίνε σήκω, περιμένω! Με αγάπη, η πιγκουίνα σου.

ΤΑ ΞΕΝΑ

Summer jam (The Underdog Project)
Party και χορός μέχρι τελικής πτώσεως! Και καλοκαιρινοί έρωτες φυσικά! “Καίγομαι, καίγομαι , καίγομαι”! Λίγο τα μαγιό, λίγο τα κοντά καυτά σορτσάκια, δεν θέλει πολύ να ανάψουν τα αίματα! Δεν αντέχει σου λέει ο άνθρωπος ούτε μέρα! Ας του την φέρει κάποιος τέλος πάντων…

Summer love (David Tavare)
Στην ίδια λογική και αυτό φυσικά! Αφού το καλοκαίρι είναι ερωτικό..έρωτες δημιουργεί! Μπορεί να μην ξέρουμε όλους τους στίχους, αλλά το “Nanananananananaeh, Nananananananow”, όλοι το θυμόμαστε.

Summer wine ( Ville Valo  & Natalia Avelon)
Τον μέθυσε και τον έκλεψε τον κακομοίρη. Όχι ότι αυτός πέρασε άσχημα αλλά τέλος πάντων. Ασυγκράτητος ερωτισμός που σε κάνει να σκέφτεσαι “Έλα, κλέψε με και εμένα, πάρ’τα όλα, δεν με πειράζει! Το κανάτι με το κρασί να φέρεις μόνο!”.

 

Rise up (Yves LaRock)
Αισιοδοξία και χαρά! Μας παροτρύνει να αφήσουμε προβλήματα και άγχη στην άκρη και να πετάξουμε! Εντάξει φτερά δεν έχουμε αλλά θα ανεβάσουμε την διάθεση μας εκεί πάνω! Μέχρι που; Μέχρι τον ουρανό!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Το διάβασμα κάνει καλό,διάβασε και αυτό:Summer party all night long!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Καλοκαιρινά τραγούδια που πάντα θα μας ξεσηκώνουν!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format