Ηλεκτρονικό επιχειρείν: StartUp Guide Launching ideas…Promoting Equality


Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 @ INNOVATHENS

Η Quantum Business & IT Solutions και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ηλεκτρονικό επιχειρείν: StartUp Guide» την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Οργανισμού Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Αθήνας – BPW Athens.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού και κυρίως των υφιστάμενων και νέων επιχειρηματιών για τα πρακτικά θέματα που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια επιτυχημένη είσοδο στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Επίσης θα συζητηθούν οι δυνατότητες που δίνει το ηλεκτρονικό επιχειρείν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αναγνωρίζοντας το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα τους στην απασχόληση.

Ομιλητές θα είναι έμπειροι επαγγελματίες από τους τομείς της νομικής, της λογιστικής και των νέων τεχνολογιών καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν ή χρησιμοποιούν το διαδίκτυο στις δραστηριότητες τους και θα μοιραστούν μαζί μας τις πολύτιμες εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

Το κοινό της ημερίδας αναμένεται να αποτελείται από υφιστάμενους και εν δυνάμει επιχειρηματίες καθώς και όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email στο info@quantum.gr ή μέσω της ιστοσελίδας του Innovathens www.innovathens.gr. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους δηλώσουν συμμετοχή.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Ηλεκτρονικό επιχειρείν: StartUp Guide Launching ideas…Promoting Equality

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format