Oι 12 finalists του Social Impact Award είναι εδώ και περιμένουν την στήριξη σου


Μπες στο site του SIA ψήφισε τις τρείς ιδέες που σου αρέσουν περισσότερο και έλα την Πέμπτη 28 Μαΐου στο Award Ceremony για να ακούσεις από κοντά τις ιδέες που αναδείχθηκαν.

Οι νικήτριες ομάδες του διαγωνισμού θα κερδίσουν 3000 Ευρώ ως seed funding, 6 μήνη συνδρομή στο Impact Hub Athens, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να εξελίξουν την ιδέα τους , ενώ ταυτόχρονα θα συμμετέχουν στα 2 Ευρωπαϊκά συνέδρια του SIA τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο. Τέλος, οι ομάδες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο του Impact Hub , το οποίο αποτελείται απο 10.000 επιχειρηματίες από 60 διαφορετικές πόλεις στον κόσμο.

Τo Social Impact Award είναι ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιmpact Hub Athens που πραγματοποιείται σε 10 ευρωπαϊκές πόλεις και έχει σαν στόχο να διαδώσει την κοινωνική επιχειρηματικότητα στους φοιτητές και νέους της Ευρώπης με σκοπό οι τελευταίοι να δημιουργήσουν την δικής τους κοινωνική επιχείρηση.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου με μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων, συνεχίσε με το διαγωνισμό Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, όπου οι 12 καλύτερες ιδέες πέρασαν στην τελική φάση της αναμέτρησης, που θα ανακηρύξει τους 3 νικητές. Η διαλογή των ομάδων γίνεται μέσα από την κριτική επιτροπή και τη διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού με βάση τον κοινωνικό τους αντίκτυπο, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα τους.

Μην χάσεις την ευκαιρία να συμβάλεις με τη σειρά σου στην ανάδειξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, και στη στήριξη πρωτοβουλιών που στοχεύουν να επιλύσουν μια συγκεκριμένη κοινωνική ανάγκη.

Μπες στο http://socialimpactaward.gr/ μέχρι τις 28 Μαΐου και ψήφισε τις ομάδες που σου αρέσουν περισσότερο.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Oι 12 finalists του Social Impact Award είναι εδώ και περιμένουν την στήριξη σου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format