«Σπουδάζω με Υποτροφία»


Το Athens Tech College προσφέρει μια υποτροφία στα πλαίσια του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society

Αθήνα, 11 Μαΐου 2015 – Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Equal Society. Αντικείμενο της δράσης, είναι η παροχή υποτροφιών πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, σε νέους και νέες που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.

Ανάμεσα στις προσφερόμενες υποτροφίες ξεχωρίζει η παρουσία του Athens Tech College το οποίο για την τρέχουσα περίοδο υποβολής αιτήσεων προσφέρει μια (1) υποτροφία για τα πρόγραμμα MSc in Management of Business, Innovation & Technology

Η φιλοσοφία του Athens Tech College, αφορά στην πρωτοποριακή διδασκαλία εξειδικευμένων γνώσεων τεχνολογίας της πληροφορίας και της επικοινωνίας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Επίσης στην αποτελεσματική δικτύωση των σπουδαστών και των αποφοίτων με την επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και στη συνεχή υποστήριξη των αποφοίτων από το δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών του BCA και της INTRACOM, από συμβούλους επιχειρήσεων και επενδυτές, με στόχο την αξιοποίηση των γνώσεων τους και την επιτυχημένη επιχειρηματική τους ταυτότητα.

Το MSc in Management of Business, Innovation & Technology- ΜΒΙΤ, είναι ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους συμμετέχοντες τις βάσεις και αναπτύσσει τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη διεθνή επαγγελματική καριέρα σαν διευθυντικά στελέχη στον κλάδο των Τεχνολογιών, της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών – ΤΠΕ. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν κρίσιμες δεξιότητες εταιρικής στρατηγικής διοίκησης, για διευθυντικά στελέχη που καλούνται να ασκήσουν ηγεσία και να πάρουν αποφάσεις στο πλαίσιο των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων και των μεγάλων ανακατατάξεων στις παγκόσμιες ελεύθερες αγορές. Επίσης για στελέχη επιχειρήσεων που είναι υπεύθυνα για την εμπορική εκμετάλλευση τεχνολογιών αιχμής και καινοτόμων ιδεών.

Διαδικασία υποβολής

Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει συμμετοχή του ακολουθώντας την διαδικασία συμπλήρωσης δύο αιτήσεων:

1.Η αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY. Κατεβάστε την από την ιστοσελίδα spoudazo.equalsociety.gr
2. Η ακαδημαϊκή αίτηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που σας ενδιαφέρει. Βρείτε την στους πίνακες της ιστοσελίδας, δίπλα από το Ίδρυμα που προσφέρει την υποτροφία που σας ενδιαφέρει.
Οι δύο αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν ως συνημμένα  στο e-mail:equalsocietyscholarships@gmail.com .
Τη δράση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Παιδείας και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία», τον Νοέμβριο του 2013 βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα με τη διάκριση «Νησίδα Ποιότητας».

–ΤΕΛΟΣ–

Σχετικά με το Ath TechΤο νέο κολλέγιο Athens Tech είναι το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα που συνδέει άμεσα την τεχνολογία, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και είναι το αποτέλεσμα της κοινοπραξίας κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων τεχνολογίας: του BCA College της INTRACOM και του Πανεπιστημίου του Sheffield, ενός εκ των 10 καλύτερων βρετανικών πανεπιστημίων. Τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν bachelors in computer science (πληροφορική) με 3 συγκεκριμένες εξειδικεύσεις αλλά και masters όπως: Masters σε MSc Advanced Software Engineering (Big Data Analysis, Security Network, Mobile Computing), MSc Computer Science Studies & MSc Management of Business Innovation & Technology.
Επισκεφτείτε το site μας, τη σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθείστε μας στο twitter για να μαθαίνετε τα νέα μας

http://athtech.gr

https://www.facebook.com/athtech.gr

@AthensTechGR

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ:

Communication Effect: Μάγδα Πανουργιά, Account Director, Τηλ: 210 6893200, Email: m.panourgia@communicationeffect.com


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

«Σπουδάζω με Υποτροφία»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format