Διαγωνισμός Mystudentpass.gr: Ένας τυχερός κερδίζει εισιτήριο για την Μονοήμερη φοιτητική κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό


Η πιο οικονομική φοιτητική κρουαζιέρα-Party είναι γεγονός

Τι θα λέγατε για μια ολοήμερη κρουαζιέρα – Party γεμάτη δυνατές συγκινήσεις, με Party εν πλω, ενώ το θαλασσινό αεράκι «ταξιδεύει» τις σκέψεις σας μετά το τέλος της X-εταστικής;
Αν αυτή η ιδέα εξάπτει τη φαντασία σας, φορτίστε τις «μπαταρίες» σας, «φορέστε» την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο διάσημη ελληνική κρουαζιέρα σε τρία πανέμορφα νησιά: Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Το Mystudentpass.gr πρωτοπορεί και διοργανώνει για πρώτη φορά την απόλυτη Μονοήμερη Φοιτητική Κρουαζιέρα-Party στον Αργοσαρωνικό.

Για πρώτη φορά οι φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα μετά το πέρας της εξεταστικής να ξεφαντώσουν σε ένα Party εν πλω.

Στην κρουαζιέρα αυτή θα απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις μία ηλιόλουστη, ξέγνοιαστη ημέρα δίπλα στη θάλασσα και θα ανακαλύψετε τα κρυμμένα «μυστικά» τριών ξεχωριστών ελληνικών νησιών που «ταξιδεύουν» στην υδάτινη «αγκαλιά» του Σαρωνικού κόλπου.

Θα ταξιδέψετε με ένα σύγχρονο σκάφος, θα γνωρίσετε φοιτητές από διάφορα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, θα χαρείτε τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο, θα απολαύσετε πεντανόστιμα μεζεδάκια και θα ψυχαγωγηθείτε με την καλύτερη ξένη και ελληνική μουσική!

Στο πλοίο θα γίνει φοιτητικό Party με διάφορα Happenings όπου όποιος θέλει θα λαμβάνει μέρος και θα κερδίζει μοναδικά δώρα από το Mystudentpass.gr

Καπνοί, χρώματα και άλλα πολλά θα έχουμε εκείνη την ημέρα στο πλοίο…

Σε κάθε νησί θα έχετε αρκετό χρόνο, για κολύμπι σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά, αλλά και για αγορές παραδοσιακών προϊόντων ή τουριστικών ειδών.

Όταν επιστρέψετε στο πλοίο, θα σας περιμένει ένα πλούσιο γεύμα και ο Dj μας να σας ψυχαγωγεί με τις καλύτερες επιλογές για να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Το ταξίδι διαρκεί 11 ώρες. Το ξεκίνημα γίνεται το πρωί από τη Μαρίνα Φλοίσβου (Τροκαντερό, Παλαιό Φάληρο) και η επιστροφή γίνεται το απόγευμα στο ίδιο σημείο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Στις 8 το πρωί αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ομάδα του Mystudentpass.gr θα σας ζητήσει να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα, το αγαπημένο νησί του διεθνούς jet set, με τη νησιώτικη πολιτεία και τα πανέμορφα σπίτια με την χαρακτηριστική τους αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μια βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.

Παραμονή στην Ύδρα περίπου 2 ώρες.

Πόρος, παρ’ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μια καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.

Παραμονή στον Πόρο περίπου 1 ώρα.

Αίγινα,. το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά. Εδώ μπορείτε να νοικιάσετε μια Vespa και να κάνετε το γύρω του Νησιού. Ενώ οι λάτρεις τις παραλίας μπορούν να απολαύουν τα γαλάζια νερά της Αίγινας.

Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2:30 ώρες.

Η επιστροφή στην Μαρίνα Φλοίσβου συνοδεύεται από τις επιλογές του Dj μας ο οποίος θα φροντίσει να σας μείνει αξέχαστη η κρουαζιέρα.

To Mystudentpass.gr δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη να κερδίσει ένα εισιτήριο για να ταξιδέψει μαζί μας δωρεάν.

Όροι συμμετοχής:

1)Like στην στην εκδήλωση ΕΔΩ.
2)Share την την εκδήλωση ΕΔΩ
3)Σχολιάστε κάτω από την εκδήλωση(ΕΔΩ) και καλέστε τους φίλους σας να πατήσουν Like στο σχόλιό σας.

Το σχόλιο που θα έχει τα περισσότερα Likes θα κερδίσει ένα εισιτήριο για την Μονοήμερη φοιτητική κρουαζιέρα-Party στον Αργοσαρωνικό.

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρεπει να τηρηθούν και οι 3 όροι συμμετοχής.

Μάθε περισσότερα για την κρουαζίερα εδώ:
https://www.facebook.com/events/358070357720713/

 

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Διαγωνισμός Mystudentpass.gr: Ένας τυχερός κερδίζει εισιτήριο για την Μονοήμερη φοιτητική κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format