GetCruiseINN:Ένας επιχειρηματικός διαγωνισμός πάνω σε κρουαζιερόπλοιο.


Είσαι φοιτητής και θέλεις να δοκιμάσεις τις δυνατότητες σου; Έχεις επιχειρηματικές ιδέες τις οποίες θέλεις να μοιραστείς; Ταξιδεύεις συχνά και ψάχνεις τον επόμενο προορισμό όπου θα ανακαλύψεις διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους;

Η λύση είναι μία! GetCruiseINN!

To thinkbiz  και το StartupBus-Greece σε συνεργασία με την Celestyal Cruises διοργανώνουν για πρώτη φορά έναν μοναδικό επιχειρηματικό διαγωνισμό – κρουαζιέρα, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων στον τομέα του Τουρισμού, της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της Kοινωνικής Eπιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο του GetCruiseINN προγραμματιστές, designers και φοιτητές με υποβάθρο στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα τουριστικά επαγγέλματα θα σχηματίσουν ομάδες και θα σχεδιάσουν πρωτότυπα projects. Οι ιδέες τους θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στο πλαίσιο οργανωμένων εργαστηρίων και καθοδήγησης από ειδικούς στους τομείς του business consulting και του marketing οι οποίοι θα βρίσκονται πάνω στο κρουαζιερόπλοιο, αλλά και από πολλούς άλλους που θα συναντήσουν στις στάσεις του πλοίου κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας.

Στο τέλος της διοργάνωσης θα παρουσιάσουν την πρόοδο των εργασιών τους σε μία επιτροπή αξιολόγησης, με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής, αλλά και από πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες και επενδυτές. Θα τους δοθεί η μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσουν σημαντικά δώρα και υπηρεσίες για να ξεκινήσουν ένα δεύτερο “ταξίδι”, αυτό της υλοποίησης της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Η πρόσκληση έχει τεθεί. Αν πιστεύεις ότι έχεις κάτι από τα παραπάνω και είσαι έτοιμος να κάνεις την διαφορά δήλωσε συμμετοχή στο GetCruiseINN εδώ.

Σαλπάρουμε: Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015
Επιστρέφουμε: Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015
Δρομολόγιο: Αθήνα – Μύκονος – Σαντορίνη – Πάτμος – Κρήτη – Ρόδος – Κουσάντασι – Αθήνα
Εισιτήριο: 50 ευρώ (καλύπτει όλο το ταξίδι, τη διαμονή και τα γεύματα στο πλοίο). Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους, αφότου εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής τους.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

GetCruiseINN:Ένας επιχειρηματικός διαγωνισμός πάνω σε κρουαζιερόπλοιο.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format