Back to Reality!


Έχει έρθει η δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα και αρχίζουν όλοι να επιστρέφουν στις βάσεις τους. Άλλοι είναι χαρούμενοι που επιστρέφουν στην “ησυχία” τους και άλλοι στεναχωριούνται που φεύγουν από τον τόπο καταγωγής τους. Ανάλογα τον άνθρωπο είναι και ανάλογη η συμπεριφορά.

Ανοίγει ο καιρός και όλοι μας έχουμε μια καλοκαιρινή διάθεση για πολλές εξόδους, κυρίως τι απογευματινές ώρες, όταν δύσει ο ήλιος. Επιπλέον χαίρεσαι που είσαι σε ένα μέρος που θα μπορείς να νιώσεις ξανά τις φοιτητικές βραδιές με την παρέα σου. Βγαίνεις βόλτες, πηγαίνεις κινηματογράφο, πίνεις το κρασί σου τις ανοιξιάτικες βραδιές σε ένα από τα ρεμπετάδικα της προτίμησης σου.

Όμως, πέρα από την ψυχαγωγία, υπάρχει και το διάβασμα της εξεταστικής που έρχεται ,αλλά και οι εργασίες που πρέπει να παραδώσεις. Είναι καλό να αρχίσεις να διαβάσεις από τώρα για τα μαθήματα που θα ακολουθήσουν , με στόχο έναν καλό βαθμό και μια επανάληψη στο τέλος. Ξέρω σου ακούγεται περίεργο, αλλά σκέψου το καλοκαίρι που θα ακολουθήσει , χωρίς να κάθεσαι πάνω από τα βιβλία του Σεπτέμβρη. tumblr_mi64iwP4kF1rdd58ro1_500

Η ψυχολογία σου μπορεί να είναι γεμάτη χαρά γιατί έρχεται το καλοκαίρι, με τρέλα για να τρελάνεις και τους υπόλοιπους, με αγάπη για να γίνεσαι κάθε μέρα και καλύτερος. Όλα αυτά θα τα εκτιμήσεις στο μέλλον ,γιατί είναι μικρά αλλά θαυματουργά.

Επιπλέον, έχεις και το καθάρισμα του σπιτιού που έχει σκονιστεί και να τακτοποιήσεις την ντουλάπα, μετά από το κουραστικό ταξίδι σου, στον τόπο που σπουδάζεις. Αλλά, υπάρχει και η άλλη λύση μετά τις δουλειές να κανονίσεις με την παρέα σου να πάτε για καφέ και να πειράξετε ο ένας τον άλλον.

Βέβαια , εσύ που σπουδάζεις στην περιοχή που γεννήθηκες δεν έχεις λόγο να ακολουθήσεις την παραπάνω παράγραφο ,για τον πολύ απλό λόγο ,έχεις την μητέρα σου. Ούτε ταξίδι, ούτε κούραση , ούτε μάζεμα σπιτιού. Τυχερούλη…..

Ελπίζω να σε κάλυψα με τις ιδέες μου και να πραγματοποιηθούν οι συμβουλές μου. Εσύ, έχεις να κερδίσεις πολλά και ακόμη περισσότερα με τις πράξεις σου. Είσαι φοιτητής και απολαμβάνεις την αίσθηση, ότι είσαι ανεξάρτητος.

Γράφει η Χρύσα Μποφίλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Back to Reality!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format