Τι παροχές προσφέρει το Πανεπιστήμιο Πατρών στους φοιτητές; | Part 2


Στο  πρώτο μέρος του άρθρου παρουσίασης των παροχών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Πατρών στους φοιτητές του, είδαμε ποιες σχολές και τμήματα διαθέτει το ίδρυμα, καθώς και υπηρεσίες. όπως είναι η δωρεάν σίτιση, στέγαση και υγειονομική περίθαλψη, αλλά και τις ψηφιακές του υπηρεσίες, τη βιβλιοθήκη κ.α.

Στο σημερινό άρθρο θα παρουσιάσουμε τις διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που διαθέτει το πανεπιστήμιο, τους φοιτητικούς συλλόγους και πολλά άλλα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργούν πολλές πολιτιστικές ομάδες στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι φοιτητές, ενώ σε κάποιες άλλες ακόμα και οι εργαζόμενοι του πανεπιστημίου. Επίσης, λειτουργεί και ραδιοφωνικός σταθμός!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:

Το πανεπιστήμιο διαθέτει και γυμναστήριο μέσα από το οποίο ενθαρρύνεται η ενασχόληση των φοιτητών με τις αθλητικές δραστηριότητες, όπως είναι η αντισφαίριση, η καλαθοσφαίριση, η ποδηλασία, ο κλασσικός στίβος και διάφορα άλλα αθλήματα.

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του γυμναστηρίου, τα αθλήματα με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν οι φοιτητές και άλλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: gym.upatras.gr

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ:

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός φοιτητικών συλλόγων, στις οποίες μπορεί ο κάθε φοιτητής να συμμετάσχει:

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ:

Στο πανεπιστήμιο έχουν ιδρυθεί και σύλλογοι αποφοίτων του ιδρύματος των ακόλουθων τμημάτων:

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΩΝ:

Ο Σταθμός Μέριμνας Ζώων λειτουργεί υπό την προστασία του Πανεπιστημίου Πατρών και σκοπός ύπαρξης του είναι, φυσικά, η παροχή προστασίας στα αδέσποτα ζώα.

Για να μάθεις τα πάντα για τον τρόπο λειτουργίας του σταθμού, το έργοτου αλλά και να συνεισφέρεις είτε οικονομικά, είτε εθελοντικά σε αυτό, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα του εδώ: smz.upatras.gr

ΜΟΥΣΕΙΑ:

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργούν και διάφορα μουσεία ανοικτά προς το φοιτητικό κοινό, με σκοπό να τους βοηθήσει με έναν πιο δημιουργικό τρόπο στην ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση.

Τα μουσεία που μπορούν να επισκεφθούν οι φοιτητές είναι τα ακόλουθα:

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας

 – Βοτανικό Μουσείο

 – Ζωολογικό Μουσείο

 – Μουσείο Εκπαίδευσης

 

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα, βασισμένο σε πληροφορίες από το www.upatras.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

-1
-1 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Τι παροχές προσφέρει το Πανεπιστήμιο Πατρών στους φοιτητές; | Part 2

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format