Εσύ τι διάθεση έχεις στα γενέθλια σου;


Γενέθλια! Μία μέρα σαν όλες τις άλλες ή μία ιδιαίτερη μέρα; Υπάρχει λόγος να την διαχωρίζουμε από τις άλλες λες και έγινε κανένα κοσμοϊστορικό γεγονός; Εντάξει γεννήθηκες, δεν έγινε και κάτι τρόμερο…Ο καθένας μας όμως, ότι και να λέω εγώ την αντιμετωπίζει διαφορετικά.

Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ
Είναι εκείνος που τρελαίνεται με τα γενέθλία του! Μπορεί να σκέφτεται τι θα κάνει εκείνη την ημέρα και 10 μήνες νωρίτερα (τους άλλους 2 σκέφτεται ακόμα πόσο τέλεια πέρασε στα προηγούμενα). Καλά και όταν φτάνει εκείνη η ημέρα άμα δεν τον έχεις πάρει στις 12 και 1 λεπτό ,πάει σε έχει διαγράψει. Ντύνεται υπερπαραγωγή και εσύ σκέφτεσαι “Στα Oscar έχω έρθει, ή μήπως στα Grammys, δεν μπορεί τέλος πάντων κάποιος θα βραβευτεί και έγω θα πάρω το χρυσό βατόμουρο”. Επίσης, έχει πάντα την υποψία ότι του οργανώνουν πάρτυ έκπληξη, γιατί το θέλει τόσο πολύ που και να του το κάνουν δεν θα είναι έκπληξη και θα ήταν προετοιμασμένος ακόμα και για το πως θα δακρύσει από την υποτιθέμενη έκπληξη. And the Oscar goes to…

200jyhrge

Ο ΝΕΥΡΙΚΟΣ
Είναι το άλλο άκρο του παραπάνω! Δεν προετοιμάζεται ιδιαίτερα. Μόλις φτάνει εκείνη η ημέρα, έχει τόσα νεύρα που φοβάσαι και να του πεις χρόνια πολλά μήπως ακούσεις βρίσιμο! Και δεν φταίει ότι απλά συνειδητοποιεί ότι μεγάλωσε ένα χρόνο, δεν τον νοιάζει αυτό, απλά δεν θέλει να είναι το επίκεντρο και επειδή σκέφτεται πως εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι χαρούμενος, όταν έρχονται τα γενέθλια του του βγαίνει ακριβώς το αντίθετο. Έχει όλη την καλή διάθεση να είναι μία χαρά, αλλά απλά δεν του βγαίνει! Καταπιέζεται το παιδί! Εντάξει, δεν το κρίνουμε τουλάχιστον προσπάθησε. Προτεινόμενο δώρο ένα κουτί Valium, θα το λατρέψει!

200jtgt

Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
Είναι, δεν είναι τα γενέθλια του δεν του καίγεται καρφί! Υπάρχει περίπτωση να τα ξεχάσει κιόλας και να του τα θυμίσει ο φίλος του που θα τον πάρει να του ευχηθεί! Παίζει να μην κάνει και τίποτα εκείνη την ημέρα, να κάτσει σπιτάκι! Τι τώρα, να κουράζεται χωρίς λόγο; Αφού με τους φίλους του βγαίνει κάθε μέρα, σίγα!

giphyhy54rygr
Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
Αυτός είναι ο καλύτερος, συνδίαζει τα πάντα! Το παίζει αδιάφορος, ότι και καλά δεν είναι καμιά ιδιαίτερη μέρα αλλά αμά δεν του πεις χρόνια πολλά και δεν του πάρεις δώρο, τον τρώει από μέσα του, τρελαίνεται. Αλλά δεν μπορεί και να μιλήσει, γιατί δεν θα είναι cool πια! Θα χάσει την εικόνα “είμαι τέλειος όλες τις ημέρες …losers”. Ε εσύ κάτσε σκάσε…τι να σου κάνουμε; Μήπως εσύ πρέπει να πάρεις το Oscar; Κόντρα με τον υπερβολικά ενθουσιώδη. Ας κερδίσει ο καλύτερος!!!

200bfdbgdf

Ο ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ
Σκέφτεται τα γενέθλια του και βγάζει σπυριά! “Και τι, θα κεράσω όλους αυτούς; Πάει το κομπόδεμα”, σκέφτεται συνέχεια. Είναι ικανός να πει ότι είναι άρρωστος για να γλιτώσει τα περιττά έξοδα. Λεφτά, λεφτά, λεφτά…

200gfhtg

Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ
Και ερχόμαστε στον κανονικό άνθρωπο χωρίς κανένα ψυχολογικό! Εντάξει θα χαρεί γιατί είναι τα γενέθλια του και έχει όλους τους φίλους του γύρω του αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα ντυθεί κανονικά, θα διασκεδάσει όπως θα διασκέδαζε όλες τις μέρες που θα έβγαινε με τους φίλους του. Άντε να χαρεί λίγο παραπάνω λόγω της τούρτας και των δώρων και γενικότερα της μαζεμένης αγάπης που δέχεται εκείνη την ημέρα, αλλά χαλαρά!

giphyjmhre

Τα γενέθλια υποτίθεται είναι η δική μας μέρα. Καλύτερα όμως είναι να μην την αντιμετωπίζουμε ως ξεχωριστή και ως αφορμή για να χαρούμε αλλά να βλέπουμε όλες τις ημέρες μας ως μοναδικές!

Παρεπιπτόντως, δεν ξέρω τώρα πως μου ήρθε…σε λίγες μερούλες έχω τα γενέθλια μου, δώρα και τούρτες καλοδεχούμενες!!!!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Εσύ τι διάθεση έχεις στα γενέθλια σου;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format