Γιατί να ξεκινήσω Αγγλικά μαζί με τη σχολή;


Αφορμή για το σημερινό άρθρο, αγαπητοί μου, στάθηκε το γεγονός ότι επιτέλους αποφάσισα να πάρω το proficiency. Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους, κατά τη γνώμη μου, κάποιος πρέπει να πάρει το proficiency.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες κατά κύριο λόγο όσων αφορά το πότε να ξεκινήσεις τα αγγλικά.Η μια είναι να ξεκινήσεις στην αρχή της φοίτησής σου στη σχολή ή στο τέλος.
Στο άρθρο αυτό θα αναφερθώ στη κατηγορία στην οποία ανήκω και εγώ, αυτή δηλαδή όπου ξεκινάς μαζί με τη σχολή και τα αγγλικά.Οι λόγοι για τους οποίους ξεκίνησα τώρα τα αγγλικά για το Proficiency είναι:
Learning-English
1) Για να κάνω το πρόγραμμα Erasmus που μου προσφέρει το πανεπιστήμιο.Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ξεκίνησα. Όλοι γνωρίζουμε πως χωρίς proficiency δεν θα σε δεχτεί κανείς στο εξωτερικό για την υποτροφία, ειδικά αν δεν ξέρεις και άλλη γλώσσα.
9801114_orig
2) Για να μπορέσω να διαβάζω διάφορα βιβλία, άρθρα κοκ. χωρίς να περιορίζει η γλώσσα.Και τι εννοώ με αυτό; Μα είναι απλό. Γενικότερα απολαμβάνω να διαβάζω άρθρα από ξένα πανεπιστήμια , είτε αυτά θα τα βρω στο διαδίκτυο είτε σε περιοδικά της βιβλιοθήκης μας.Είναι, λοιπόν, ενοχλητικό να διαβάζεις και να έχεις άγνωστες λέξεις, και ενώ θες να καταλάβεις τι λέει, να σε περιορίζει η κατανόηση της γλώσσας.
slider-learning-english
3) Σπουδές στο εξωτερικό! Είτε αυτό σημαίνει μεταπτυχιακό είτε δεύτερο πτυχίο.Φυσικά ίσως και να μην επιλέξω να πάω στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό, ωστόσο αν θελήσω κάποια στιγμή να πάω δεν θέλω σε καμία περίπτωση η επιθυμία αυτή να ανατραπεί από το γεγονός ότι δεν θα ξέρω καλά αγγλικά.
tumblr_mpkkbcxVa51spedluo5_1280
4) Είναι ένα από τα βασικότερα skills που χρειάζεσαι για να βγεις στην αγορά εργασίας. Δεν μπορείς να έχεις ένα βιογραφικό στο οποίο να μην αναφέρεται ότι ξέρεις Αγγλικά.

Αυτοί λοιπόν είναι οι λόγοι για τους οποίους ξεκίνησα Αγγλικά και περιμένω στα σχόλια τις δικές σας απόψεις.Να περνάτε πάντα καλά και να μαθαίνετε γλώσσες.

That’s all folks!
Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Γιατί να ξεκινήσω Αγγλικά μαζί με τη σχολή;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format