Διακόσμηση VS Εγώ


Σε πολλούς από μας η ιδέα να διακοσμήσουμε το σπίτι μας ακούγεται πολύ δύσκολή και χρονοβόρα.Ωστόσο υπάρχουν πολλές απλές και πάνω απ’όλα εύκολες λύσεις για να κάνεις το σπίτι σου ένα ευχάριστο μέρος όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τη βαβούρα της πόλης.

Αρχικά ας ξεκινήσουμε από τους τοίχους. Προσωπικά στο σπίτι μου έχω κολλήσει σε έναν τοίχο φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της ζωής μου οι οποίες δίνουν έναν ρετρό τόνο στο δωμάτιο και με κάνουν να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Επίσης μπορείς να πάρεις έναν πίνακα σημειώσεων όπου να καρφιτσώσεις τις φωτογραφίες σου εκεί. Κατά τη γνώμη μου ο πιο όμορφος πίνακας είναι αυτός που έχεις φτιάξει με τις στιγμές τις ζωής σου.

Αν οι ρυθμοί ζωής σου είναι έντονοι, καλό θα είναι το σπίτι σου να μην έχει πολλά έπιπλα μέσα για να μην «κουράζεται» το μάτι σου. Φυσικά τα λίγα πράγματα που θα έχεις να φροντίσεις να είναι σε αρμονία χρωμάτων ώστε να σε γαληνεύει η εικόνα μόλις μπεις μέσα.

Για να σου είναι πιο εύκολο το συμμάζεμα, μπορείς να πάρεις καλόγερο ώστε αντί να πετάς τα ρούχα σου στο κρεβάτι να τα κρεμάς σε αυτό. Ο καλόγερος αποτελεί ένα ενδιάμεσο έπιπλο μεταξύ κρεβατιού (που χρησιμεύει για να βάζεις τα ρούχα σου) και της ντουλάπας.

Έπειτα είναι πολύ χρήσιμα τα μικρά ή λίγο μεγαλύτερα κουτάκια, στα οποία μπορείς να βάζεις όλα όσα δεν έχουν μια συγκεκριμένη θέση στο σπίτι όπως κάρτες και γενικά μικροπράγματα. Με τον τρόπο αυτό τακτοποιείς τα πράγματά σου αλλά και δίνεις ένα πιο μοντέρνο ύφος στο δωμάτιο.

Τέλος είναι γνωστό ότι μπορείς να φτιάξεις και εσύ μόνος σου διακοσμητικά για το σπίτι με πολύ απλά υλικά και οικονομικά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση. Ελπίζω να σε βοήθησα ώστε να κάνεις το σπίτι σου ένα όμορφο και ευχάριστο μέρος.

Να περνάτε πάντα φοβερά και να διακοσμείτε.

That’s all folks!

ΓΡΑΦΕΙ: Ερβίσα Μπέιντο


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Διακόσμηση VS Εγώ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format