Ο Έλληνας καθηγητής που επιβράβευσε τους φοιτητές του με… δώρα!


Σαν φοιτήτρια, μέσα στο άγχος για τα αποτελέσματα της εξεταστικής, δεν μπορούσα παρά να χαμογελάσω από περιέργεια και από έκπληξη αντικρίζοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

Screenshot_1

Ο καθηγητής του ΤΕΙ Πειραιά του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών, κ. Ηρακλής Γ. Δημόπουλος, αποφάσισε να προσφέρει υλικά και ηθικά δώρα στους 10 φοιτητές που είχαν την καλύτερη απόδοση στην εξεταστική του Φεβρουαρίου 2015.

Για συνεχή ενημέρωση πάνω σε νέα και θέματα που απασχολούν τους φοιτητές πάτησε ΕΔΩ.

DSCN0623

 

Ο κ. Δημόπουλος, οργάνωσε γεύμα την Τρίτη 10 Μαρτίου προκειμένου να συναντήσει από κοντά τους επιτυχόντες, να τους συγχαρεί προσωπικώς και να τους απονέμει τα δώρα τους.

Ήρθαμε σε επαφή μαζί του για να μάθουμε περισσότερα για αυτή την καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα ιδέα, ενώ παρευρεθήκαμε κι εμείς στο γεύμα για να γνωρίσουμε από κοντά τον κ.Δημόπουλο και τους επιτυχόντες και για να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την κίνηση αυτή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο MyStudentpass.gr ο κ. Ηρακλής Δημόπουλος, μας μίλησε για τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση να επιβραβεύσει τους φοιτητές του, τις αντιδράσεις που είχε από αυτούς, αλλά και τον στόχο του να κάνει θεσμό την επιβράβευση των καλών φοιτητών γενικότερα. Για να διαβάσετε τη συνέντευξη, πατήστε ΕΔΩ.

Η ατμόσφαιρα στο γεύμα ήταν άνετη, χαλαρή, φιλική, με πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες καθηγητών και φοιτητών και καλή επικοινωνία μεταξύ αυτών. Οι φοιτητές που συναντήσαμε εκεί δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την κίνηση αυτή του καθηγητή τους, όταν διάβασαν την ανακοίνωση ξαφνιάστηκαν και οι ίδιοι, ενώ παραδέχονται ότι εκτίμησαν την κίνηση του γεύματος και της συνάντησης του καθηγητή τους.

DSCN0630

Γράφει: Έφη Γκαραβέλα

 

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Ο Έλληνας καθηγητής που επιβράβευσε τους φοιτητές του με… δώρα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format