Βρέθηκε σε κοντινό μέρος με τη γαλακτομική σχολή η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη.


Επίσημα είναι πλέον το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη τη σορό του οποίου θα εξετάσει ο Ιατροδικαστής κ.Βουγιουκλάκης.
Κλιμάκιο προς τα Ιωάννινα ξεκίνησε και από τη Θεσσαλονίκη.
Κινητοποίηση επικρατεί αυτή την ώρα στα Ιωάννινα αφού όλοι, και οι φοιτητές της σχολής αλλά και οι κάτοικοι, είναι τραγμένοι από τη μακάβρια ανακάλυψη. Το γεγονός της ανακάλυψης του πτώματος του Γιακουμάκη σημαίνει μία νέα σειρά ανακρίσεων και επανεξέτασης των μαρτυριών.
Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του άτυχου Βαγγέλη η οποία ενημερώθηκε μόλις βρέθηκε το πτώμα. Φέρεται μάλιστα ότι στο σημείο έσπευσε ο θείος του Γιακουμάκη ο οποίος αναγνώρισε το πτώμα.
Δίπλα από το παιδί βρέθηκε ένα μαχαίρι και θα δείξει αν το παιδί έκοψε τις φλέβες του, δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να φτάσει ο ιατροδικαστής και να βγάλει ανακοίνωση για να μάθουμε τις ακριβείς αιτίες του θανάτου του Γιακουμάκη.
Πιθανόν ο νέος να προχώρησε ως εκεί, μέρος που απέχει μόλις 2,5 χιλιομετρα από τη σχολή του. Η σορός βρέθηκε από την πλευρά της γαλακτοκομικής και αλήθεια πως δεν τον βρήκαν τόσο κοντά; αρχίζουν να αναδύονται τα ερωτήματα για το πως έγινε η έρευνα.
Το σημείο δεν είναι δύσβατο, μέρος που πήγαίνουν για jogging και εύκολα προσβάσιμο.
Είχε προγραμματιστεί να σαρώσουν όλη την περιοχή αλλά δεν τους επετράπη για να μη θεωρηθεί γιατί υποσκάπτουν τις αστυνομικές έρευνες;
Δύο εθελοντές δύτες βούτηξαν στη λίμνη πριν λίγες ημέρες για να δουν αν είναι εκεί ο άτυχος Βαγγέλης, όλη όμως η λίμνη είναι βούρκος και δεν βλέπεις στα δύο μέτρα.
Συνεχής ενημέρωση εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή για το νέο άνθρωπο, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.
Οι εξελίξεις τρέχουν γιατί πριν λίγη ώρα βρέθηκε σορός στις όχθες της λίμνης των Ιωαννίνων
Σήμερα το πρωί βρέθηκε ένα πτώμα νέου άντρα στη Λίμνη των Ιωαννίνων.
Ο διευθυντής της αστυνομίας Ιωαννίνων αναφέρει ότι ο νέος άνθρωπος πιθανόν είναι ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης. Το πτώμα είναι κοντά στην ηλικία του Γιακουμάκη, και φοράει την ίδια μπλούζα με αυτή που φορούσε ο νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Ακόμη δεν έχει πάει ιατροδικαστής στο σημείο αλλά δεν υπάρχει άλλη εξαφάνιση στην περιοχή και ο νέος άνθρωπος φοράει την ίδια μπλουζα με την οποία εξαφανίστηκε ο Γιακουμάκης.
Τη σορό, η οποία είναι σε προχωρημένη σήψη βρήκε ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε βόλτα με το αυτοκίνητο στην περιοχή,
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται νέα ανακοίνωση .

ΠΗΓΗ: alfavita.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Βρέθηκε σε κοντινό μέρος με τη γαλακτομική σχολή η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format