Πανεπιστήμια εξωτερικού: Γνώρισε το King’s College London


Το King’s College κατέχει μια θέση μέσα στα 20 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και είναι ένα από τα 4 πιο παλιά πανεπιστήμια στην Μεγάλη Βρετανία.

Βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου και εκτείνεται στις όχθες του ποταμού Thames. Αποτελείται από 5 πανεπιστημιακά κτήρια (+ τα κτήρια της βιβλιοθήκης, τις κατοικίες των φοιτητών κ.α.):

  1. το Strand Campus
  2. το Guy’s Campus
  3. το St Thomas’ Campus
  4. το Waterloo Campus
  5. το Denmark Hill Campus

kings

Προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, γρήγορων προγραμμάτων, αλλά και καλοκαιρινών, μέσα από τις ακόλουθες σχολές του:

  • Dental Institude
  • English Language Centre
  • Faculty of Arts & Humanities
  • Faculty of Life Sciences & Medicine
  • Faculty of Natural and Mathematical Sciences
  • Faculty of Social Science & Public Policy
  • Florence Nightingale Faculty of Nursing and Midwifery
  • Global Institudes
  • Institude of Psychiatry, Phychology and Neuroscience
  • The Dickson Poon School of Law

Maughan Library, King's College London

Το King’s College παρέχει στους φοιτητές του μια σειρά υπηρεσιών, όπως είναι στέγαση σε διάφορα συγκροτήματα του Λονδίνου, οικονομική βοήθεια, σύμβουλους σπουδών, ομάδες στήριξης, φοιτητικές ομάδες, ομάδες ερευνών, βιβλιοθήκη –  η οποία στεγάζεται σε δικό της κτίσμα – αλλά έχει και το δικό του νοσοκομείο για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών του!

Η ζωή στο Λονδίνο είναι ιδανική για την φοιτητική κοινότητα, καθώς διαθέτει πολλά αξιοθέατα όπως είναι τα κλασσικά παλάτι του Buckingham, Big Ben, ή το London’s Eye, αλλά και πολλά μουσεία και gallery. Επιπλεόν, μπορείς να επισκεφθείς και άλλα πανεπιστήμια και ινστιτούτα προκειμένου να δεις μια συνολική εικόνα για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση που προσφέρει το Λονδίνο.

Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες ημι-απασχόλησης για τους φοιτητές σε διάφορα μαγαζιά, ενώ η μεταφορά σου στην πόλη μπορεί να γίνει με λεωφορεία και υπόγειο τρένο, ενώ με ιδιωτικά ταξί το βράδυ για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αν θέλεις υψηλού επιπέδου προγράμματα σπουδών, σε πολλές προσφερόμενες ειδικότητες, και σε μια πόλη με πολιτισμικό, επιχειρηματικό, πολιτικό, αλλά και αθλητικό ενδιαφέρον, το King’s College είναι το πανεπιστήμιο που σου ταιριάζει.

Γράφει: Έφη Γκαραβέλα

 

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Πανεπιστήμια εξωτερικού: Γνώρισε το King’s College London

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format