Πως σε βρίσκει το πρωί της Κυριακής!


Πώς μας βρίσκει το πρωί της Κυριακής; Σαν κάθε φοιτητή που σέβεται τον εαυτό του έκανες και εσύ κάτι το Σαββατόβραδο .Γέμισες το βράδυ του Σαββάτου με οποιονδήποτε ρόπο μπορούσες ,καλώς ή κακώς ,το πρωί της Κυριακής θα δείξει.

ΒΓΗΚΕΣ ΕΞΩ

Σίγουρα δεν περιορίστηκες στο «ένα ποτό ,χαλαρά» . Μπορεί τα αρχικά σου σχέδια να ήταν αυτά ,αλλά όχι ,δεν παρασέρνεσαι εσύ από «κακές» παρέες και τελικά το πρωί σε βρίσκει ή στο λεωφορείο για τον γυρισμό στο σπίτι , ή να κοιμάσαι ή το χειρότερο να έχεις ξυπνήσει . Δεν είναι το θέμα του ότι ξύπνησες ,αλλά το τι σκέφτεσαι και νιώθεις μετά από ένα hangover ή μια τρελή νύχτα. ΤΥΨΕΙΣ! Τύψεις και ενοχές για όσα ΕΚΑΝΕΣ ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ χθες το βράδυ.

ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ FACEBOOK

Έχεις πέσει και εσύ και εγώ σε αυτή την παγίδα .Δεν το αρνούμαι αλλά ξέρω πως πέρασες ένα βράδυ γεμάτο συναισθήματα ,ΨΕΥΤΙΚΑ! Χαμογελούσες στο κινητό ,έκλαιγες στο κινητό ,έπαιρνες τοις μετρητοίς τα όσα σου έλεγε το κινητό . Σαββατόβραδο=μεγάλα λόγια ,το ξέρεις! Κάποιος μου είπε πως όλα αυτά είναι ανούσια ,πού είναι ο παραδοσιακός τρόπος sms(μήνυμα είναι ναι ,αλλά έχει άλλη γλύκα ) ,τηλέφωνα ,απευθείας επαφή ; Το πρωί της Κυριακής σε βρίσκει να μην θυμάσαι και πολλά ,θυμάσαι μόνο με ποιον μιλούσες ,λίγα συναισθήματα και σκόρπια μηνύματα .

ΠΗΓΕΣ ΘΕΑΤΡΟ

Το Σάββατο κατά πολλούς δεν ενδείκνυται για κουλτουριάρικες εξόδους . Λέμε το αντίθετο και θα το καταλάβετε ,πότε; Μα φυσικά το πρωί της Κυριακής! Ξυπνάς με μία ευχάριστη αίσθηση , σχετικά νωρίς και χωρίς εκείνο το βάρος του τύπου «ξόδεψα 30ευρώ σε ξύδια ,ας χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο καλύτερα!» . Συχνά μετά από κάποιες παραστάσεις μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα ή που αντιμετωπίζεις καταστάσεις! Έτσι,το πρωί σε βρίσκει άλλον άνθρωπο!


ΕΚΑΤΣΕΣ ΣΠΙΤΙ

Αν έκατσες σπίτι μόνος ,τα πιθανά σενάρια είναι πολλά ,από μαραθώνιο ταινιών ως καψουροτράγουδα,κλάψα και μνήμες. Όπως και να ‘χει το πρωί σου είναι όπως τα άλλα ,λίγο αδιάφορο ,λίγο ενδιαφέρον ,λίγο από όλα ,τίποτα σπουδαίο . Συχνά η ξεκούραση από τον ύπνο το βράδυ του Σαββάτου είναι το εφαλτήριό σου για να έχεις μία γεμάτη Κυριακή.

ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ακολούθησες την συμβουλή του Mystudentpass.gr (Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ! ) και πήγες σε μουσείο το Σαββατόβραδο. Το πρωί σε βρήκε προβληματισμένο,γεμάτο γνώσεις και πλούσιες εικόνες ,τόσο ξεχωριστές ,όσο τίποτα .

Ό,τι και να έκανες το Σάββατο ,όπου και να σε βρήκε το Σαββατόβραδο, το πρωί της Κυριακής σου αποδεικνύει αν ήταν για καλό ή για κακό. Βέβαια όλα γίνονται για κάποιο λόγο .Αυτόν τον λόγο δεν τον βλέπεις το βράδυ,αλλά το επόμενο πρωί.

Για το mystudentpass.gr: Κατερίνα Ρούβαλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Πως σε βρίσκει το πρωί της Κυριακής!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format