“SHARE IT TO END IT” , Ένα βιντεάκι κατά του bullying


Η οργάνωση Coalition Against Bullying For Children And Youth (CABCY), σε συνεργασία με την JWT Singapore και την XM Asia (Ψηφιακή υπηρεσία) λάνσαρε ένα φιλμάκι κατά του bullying ενάντια στα παιδιά και τους νέους, με σκοπό να αυξηθεί το ενδιαφέρον και η συζήτηση γύρω από το φαινόμενο αυτό.
Το βιντεάκι αυτό διαρκεί συνολικά 100 δευτερόλεπτα και απεικονίζει ένα παιδάκι το οποίο αντιμετωπίζει το bullying σιωπηλά. Το βιντεο αυτό μικραίνει κάθε φορά που ένας χρήστης το μοιράζεται στο facebook και έτσι ο επόμενος βλέπει μία εκδοχή που είναι κατά ένα μιλιδευτερόλεπτο (0,001 δευτερόλεπτα) μικρότερο, ώστε να φτάσει στο σημείο να δείχνει μόνο μία εικόνα Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι όσο περισσότερο ευαισθητοποιούμαστε και μιλάμε για το bullying τόσο περισσότερο βοηθάμε στο να εξαλειφθεί.
Όπως είχε πει και ο Juhi Kalia, ο Executive Creative Director στην JWT Singapore “Μοιράζοντας αυτήν την ιστορία με έναν φίλο βοηθάμε να μειωθεί ο πόνος που βιώνει το παιδί στο βίντεο. Πρόκειται για μία ισχυρή μεταφορά για το πως μπορούμε να δώσουμε τέλος στο bullying, με το να μοιραζόμαστε εμπειρίες και με το να μιλάμε για αυτό”.
Το βίντεο αυτό δείχνει ένα παιδάκι το οποίο βιώνει το bullying, όπως πολλά άλλα παιδιά. Φοβάται να μιλήσει, μην κάνει τα πράγματα χειρότερα, δεν νιώθει ασφάλεια πουθενά και αισθάνεται μόνο του.

 

Αυτή τη στιγμή το βίντεο έχει μοιραστεί 69.805 φορές και μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του εδώ.

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

“SHARE IT TO END IT” , Ένα βιντεάκι κατά του bullying

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format