4+1 τρόποι για να γυμναστείς μέχρι να πας στη σχολή σου!


Αφορμή για να γράψω αυτό το άρθρο αγαπητοί μου αναγνώστες στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε μια φίλη μου στο 4+1 πράγματα για να κάνεις μετά την εξεταστική που συμπεριλάμβανα και τη γυμναστική.Μου λέει λοιπόν οτι το κακό με αυτο είναι οτι αν βαρεθούν οι φίλοι σου και σταματήσουν μετά θα βαριέσαι να πηγαίνεις μόνη σου.Έτσι λοιπον, επειδή αν συμβεί κατί τέτοιο θα προνοήσω για εσας σας παραθέτω αυτά:

1)ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ…!!!
Μην πηγαίνεις μέχρι την τηλευταία στάση πριν τη σχολή σου με το λεωφορείο, σταμάτα μια στάση πιο πριν και κάνε ένα δεκάλεπτο με τα πόδια, δεν θα πάθεις τίποτα και σου δίνω γραπτή εγγυήση.Ειδικά αν έχεις παρέα, ακόμα καλύτερα.

2)ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Μήπως έχεις βιβλία ή laptop ή γενικά κουβαλάς κάτι; Μην αρχίσεις να παραπονιέσαι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα χρησιμοποιείς ως βαράκια στο λεωφωρείο (διακριτικά! ) σηκώνοντάς τα μια από το ένα χέρι και μια από το άλλο.Επίσης δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να καθήσεις στο λεωφορείο ή στο μετρό; ΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ!

3)ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΒΙΑΖΕΣΑΙ…
Να περπατάς γρήγορα, μη βαριέσαι!Στη διαδρομή που λέγαμε πιο πριν (μια στάση πιο πριν) καλό θα ήταν να το κάνεις με βήμα γοργό.Και επειδή σε βλέπω να δυσανασχετείς, κάνε πως κοιτάς την ώρα και ότι βιάζεσαι να πας σε επαγγελματικό ραντεβού.

4)ΜΕΤΡΟ…
Εννοείται πως οι κυλυώμενες στο μετρό για σένα είναι αόρατες,δεν υπάρχουν και δεν τις βλέπεις.Το μόνο που πρέπει να κάνεις ειναι να ανεβαίνεις με τα πόδια και σχετικά γρήγορα (βλέπε 3) για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.

5)ΠΟΔΗΛΑΤΟ!
Για εσένα που είσαι κοντά στη σχολή καλό θα ήταν να μην πάρεις το λεωφορείο για δεκα λεπτά.Πάρε το ποδηλατάκι σου και πήγαινε με αυτό.Βάλε μάλιστα και πρόγραμμα ώστε να πηγαίνεις κάποιες μέρες με το ποδήλατο και τις υπόλοιπες με τα πόδια.

Αυτά, λοιπόν είναι μερικές ασκήσεις που θα μπορούσες να κάνεις.Ελπίζω να τις εφαρμόσεις και περιμένω μήνυμά σου να μου πεις αν τα κατάφερες.

That’s all folks…!

Δείτε επίσης: 5 Κακές διατροφικές συνήθειες των φοιτητών!

Γράφει : Ερβίσα Μπέιντο


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

4+1 τρόποι για να γυμναστείς μέχρι να πας στη σχολή σου!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format