Σάλος και ντροπή στην Θεσσαλονίκη από τις εικόνες του ΑΠΘ που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο μετά από πάρτι φοιτητών (εικόνες)


Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε ο υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, Γιώργος Βλαχοδήμος, το πρωί του Σαββάτου όταν μπήκε στο χώρο της σχολής Αρχιτεκτόνων.

O υποψήφιος διδάκτορας περιγράφει τις εικόνες: »Σάββατο πρωί στη σχολή Αρχιτεκτόνων, για μια δουλειά στα γραφεία του 5ου τομέα λόγω εξεταστικής. Με το που πάει κανείς να μπεί στην πτέρυγα φαίνεται εξ αρχής ότι κάτι δεν πάει καλά. Εκτώς βέβαια από την ακαθαρσία, τα πατώματα, την δυσοσμία που πλέον είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.

Όλα κατεστραμένα! Μια εφιαλτική κατάσταση και στους τρείς ορόφους της πτέρυγας. Τα συναισθήματα ανάμεικτα και ποικίλλα. Σπασμένες πόρτες και παράθυρα, κατεστραμένα project φοιτητών στους διαδρόμους, πεταμένα και παραβιασμένα συρτάρια αποθήκευσης υλικών…

Ένα χάος, η απόλυτη καταστροφή σε μια ιστορική εργαστηριακή αίθουσα που είναι κάθε μέρα γεμάτη από φοιτητές όλων των ετών… Ανεβάζω τις πρώτες φωτογραφίες στο forum-group της σχολής, και αρχίζω και παίρνω τηλέφωνα στον Πρόεδρο της σχολής και στον Κοσμήτoρα…
Αρχίζει ένα μεγάλο μαζικό ξέσπασμα από τους φοιτητές με σχόλια έιτε πολιτικά, συναισθηματικά, ασύλου, ελευθερίας και με πολλές άλλες προεκτάσεις…Θα κλείσω με την προσωπική σκέψη μιας φοιτήτριας: Βλέποντας ετούτο πρωί πρωί θλίβομαι στ’ αλήθεια. Αυτή η ασέβεια απέναντι στον χώρο γενικά και στον χώρο του άλλου ειδικότερα ξεπερνάει τα όρια της σχολής μας.

Έχει να κάνει με μια ολόκληρη νοοτροπία και πέρα απ’ την εξ ορισμού δυσκολία και δυσφορία που θα μου προσφέρει αυτή η εικόνα, είναι αυτό που λείπει από τον άνθρωπο, αυτό το μικρούλι σημείο του εγκεφάλου του, που ξέρω ότι δεν θα με σκεφτεί, που με στεναχωρεί πιο πολύ απ΄όλα. Καλημέρα σας».

apth2_532_355

 

download

 

Πηγή: defencenet.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Σάλος και ντροπή στην Θεσσαλονίκη από τις εικόνες του ΑΠΘ που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο μετά από πάρτι φοιτητών (εικόνες)

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format