ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Εθνική συζήτηση για την παιδεία.


Στο θέμα της Παιδείας πρέπει να γίνει μια εθνική συζήτηση και να μην θεωρώ τίποτα «τελειωμένο» καθώς όλα θα πρέπει να συζητηθούν. Αυτό είπε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας στη διάρκεια της συνάντησης με τον Σταύρο Θεοδωράκη , όταν τέθηκαν σειρά ζητημάτων για την παιδεία.
Φυσικά, είπε ο πρωθυπουργός, πρέπει να ξεμπλέξουμε πρώτα με το μεγάλο θέμα που είναι η διαπραγμάτευση κι εξέφρασε την ελπίδα ότι «την Παρασκευή θα έχουμε καλά νέα, κάτι το οποίο εξαρτάται και από τις προτάσεις που θα καταθέσει αύριο η Κυβέρνηση».

Ο κ.Θεοδωράκης επισήμανε-όπως ο ίδιος δήλωσε- στον Πρωθυπουργό την συμπεριφορά των αρμόδιων υπουργών του σε σχέση με την Παιδεία.

Θεωρούμε , είπε ο κ. Θεοδωράκης, ότι αυτή η προσπάθεια να καταργηθούν τα πρότυπα σχολεία είναι εκτός λογικής, να σπρώξουμε δηλαδή τον κόσμο ξανά στα ιδιωτικά σχολεία.

Επίσης , πρόσθεσε, του τόνισα ότι είναι ένα κακό μήνυμα ότι όλοι αυτοί οι Έλληνες δάσκαλοι του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν έρθει στη χώρα για να προσφέρουν αφιλοκερδώς στα πανεπιστήμια, αυτή τη στιγμή ουσιαστικά εκδιώχνονται αφού τους λέμε ότι δεν θέλουμε τη βοήθεια τους και ότι δεν υπάρχει λόγος να είναι κοντά μας.

ΠΗΓΗ: ESOS.GR


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Εθνική συζήτηση για την παιδεία.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format