Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη σε Αττική και Μακεδονία


Κλειστά λόγω της κακοκαιρίας θα παραμείνουν την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου τα σχολεία σε αρκετούς δήμους της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα:

Στην Περιφερειακή Ενότητας Ανατολικής Αττικής:

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Στην περιοχή Κουβαρά παραμένουν κλειστά το Δημοτικό Κουβαρά το Γυμνάσιο Πέτας και το Νηπιαγωγείο Κουβαρά.

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα, Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού.

Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ : Παραμένουν κλειστά : 1. Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης. 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης

Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ θα παραμείνουν κλειστά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής:

Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Φυλής ενώ στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα:

Κλειστά θα παραμείνουν στους δήμους: Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, δημοτικής ενότητας Εκάλης, Βριλησσίων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων).

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο κάθε Δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπό εξέλιξη χιονόπτωση, ενδέχεται με αποφάσεις των οικείων Δημάρχων να μην λειτουργήσουν και άλλα σχολεία. Έτσι για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.

Τι αποφασίστηκε για τη Μακεδονία

Εξάλλου, προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων προκαλεί ο ολικός παγετός, που επικρατεί σε περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο δήμο Φλώρινας, ενώ με μια ώρα καθυστέρηση θα αρχίσουν αύριο το πρωί τα μαθήματα στα σχολεία, στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου, Σερβίων – Βελβεντού, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Γρεβενών, Δεσκάτης και Πρεσπών Φλώρινας.

Πηγή:news.in.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη σε Αττική και Μακεδονία

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format