5 +1 links που θα σου χρειαστούν την περίοδο της εξεταστικής


Εκτός από το διάβασμα που σίγουρα θα χρειαστεί, για να τα βγάλεις πέρα στην εξεταστική θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και το διαδίκτυο. Πώς να γίνει αυτό, όμως, όταν υπάρχουν τόσες και τόσες ιστοσελίδες κι εσύ ψάχνεις αυτό το κάτι που θα σε «σώσει»;; Μην ψαρώνεις! Το Mystudentpass.gr είναι και πάλι εδώ για να σου δώσει τη λύση. Δες παρακάτω τα links που θα σου χρειαστούν σίγουρα τη δύσκολη αυτή περίοδο :

  1. Wikipedia

Αγαπημένη ιστοσελίδα όλων, είναι πάντα εκεί να σε βοηθήσει.Πώς;; Αν κάποιο κεφάλαιο σε μπερδεύει, αν στην ύλη σου συμπεριλαμβάνεται κάτι που δεν αναφέρει το βιβλίο ή απλά θες να προσθέσεις μια πινελιά στα ήδη περιεχόμενα του βιβλίου σου…εδώ είσαι!

  1. Exetastiki.gr

Όπως λέει και ο λαός, «H επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως», κάτι που πιστεύουν καί οι καθηγητές σου.Η ύλη μπορεί να σου φαίνεται βουνό αλλά, μην ξεχνάς ότι, ανα τα χρόνια τα θέματα ή έστω κομμάτι αυτών, επαναλαμβάνονται. Το exetastiki.gr έχει δημιουργηθεί για να σου παρουσιάσει συγκεντρωμένα θέματα παλαιότερων ετών από ΑΕΙ, ΤΕΙ και όχι μόνο.

  1. Ischool.e-steki.gr

Σε παρόμοιο μοτίβο με το exetastiki.gr, το ischool.e-steki.gr είναι ένα κάπως πιο..διαδραστικό site. Εδώ μπορείς να βρεις παλαιότερα θέματα, να συνομιλήσεις με άλλους χρήστες και να βρεις πληροφορίες για το τμήμα σου ή για κάποιο μάθημα.

  1. Facebook

Ξέχνα το candy crush για λίγο, και συντονίσου στην ομάδα που έχει η σχολή σου στο Facebook (σίγουρα θα έχει!).Ιδιαίτερα την περίοδο της εξεταστικής, η ομάδα αυτή κατακλείζεται από δημοσιεύσεις για ανακοινώσεις, προγράμματα εξεταστικής, ύλες και sos μαθημάτων.Όλα θα βρίσκονται εδώ, κι εσύ θα πρέπει να΄σαι σε ετοιμότητα να αρπάξεις κάθε χρήσιμη πληροφορία.Στα συν, ότι μπορείς να εκφράσεις άμεσα την όποια απορία σου.Αν, πάλι, είσαι από αυτούς που ντρέπονται, μην ανησυχείς, όλο και κάποιος θα συμμερίζεται τις ίδιες ανησυχίες με εσένα.

  1. Forum

Πριν το Facebook, οι φοιτητές ένωναν τις δυνάμεις τους (ειδικά στην εξεταστική) διαδικτυακά μέσω των forum.Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι σχολές διατηρούν αυτή την «παράδοση» και συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία των forum.Το πράγμα είναι απλό : υπάρχουν θέματα-ενότητες στα οποία μπορείς να ανατρέξεις και να βρεις ό, τι χρειάζεσαι.(Όλες οι πληροφορίες είναι από φοιτητές προς φοιτητές!)

  1. E-class

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το e-class μπορεί να σου φανεί πολύ σημαντικό.Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που σου έχουν δοθεί από τη Γραμματεία του Ιδρύματός σου, φτιάχνεις λογαριασμό και, παρακολουθείς τις «εξελίξεις» σε όποιο μάθημα θέλεις, απλά επιλέγοντάς το!Φυσικά, εδώ οι πληροφορίες προέρχονται από τους καθηγητές, οι οποίοι πολλές φορές ανεβάζουν σημειώσεις, διαφάνειες και ανακοινώσεις που αφορούν το μάθημα.

Για το Mystudentpass.gr, Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

5 +1 links που θα σου χρειαστούν την περίοδο της εξεταστικής

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format