To “must-list” του φοιτητή


Στην Αγγλία το λένε “bucketlist” , δηλαδή μια λίστα από πράγματα που θέλουν να κάνουν αρκετοί άνθρωποι στη ζωή τους, πράγματα που δεν θα σκέφτονταν ποτέ να κάνουν ή πράγματα που κανονικά θα έλεγαν «μπααααα εγώ; Με τίποτα δεν θα το έκανα!!»

Ωστόσο, η φοιτητική ζωή είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μας. Αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη αλλά και για πολλές αξέχαστες αναμνήσεις που θα εξιστορούμε όσο ζούμε…
Το Mystudentpass.gr έφτιαξε μια λίστα για όλα όσα είναι “must” να κάνεις ως φοιτητής!
1. Να πάς έστω και καμιά φορά στο μάθημα των 8! – αφού έχεις βγει την προηγούμενη νύχτα!
2. Να έχεις χάσει το μετρό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο για το πανεπιστήμιο (αφορμή!!!) και να αράζεις σε καφετέριες χασομερώντας όλη μέρα.
3. Να «ασκείς» με επιτυχία το επάγγελμα του ηθοποιού, προσπαθώντας να πείσεις τους γονείς σου ότι διαβάζεις νυχθημερόν!
4. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φοιτητικά events! – Αφού είναι φοιτητικά και οι τιμές σχετικά φθηνότερες, να η ευκαιρία που ζητούσες!
5. Να γνωρίσεις άτομα από άλλες κουλτούρες
6. Να παίξεις μπουκάλα σε σπίτι συμφοιτητών σου μέχρι πρωίας (Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πούμε ότι καλό θα ήταν να παίζουν και άτομα του αντίθετου φύλου, έτσι?)
7. Και αφού μένεις μόνος, δεν θα μπορούσες να μην κάνεις ένα μικρό παρτάκι σπίτι. (ξέρεις εσύ… καμιά παρεούλα 20 ατόμων, ποτά, μουσική κλπ.. « μικρό παρτάκι»)
8. Να σου κάνει παρατήρηση η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που μένει στον κάτω όροφο για την φασαρία που έχεις κάνει το προηγούμενο βράδυ.( για το παρτάκι που λέγαμε!)
9. Να καψουρευτείς! Σπουδές χωρίς καψούρα «δε λέει» (όπως λέει και ο Μακρόπουλος!)
10. Εργασίες.. Χμμμμ… μάλιστα υπάρχουν κι αυτά! Και 2589 μέρες να είχες να κάνεις την εργασία εσύ ως φοιτητής επιλέγεις πάντα την τελευταία νύχτα! Και ακολουθεί ξενύχτι και ο Θεός βοηθός!
11. Να πας στην εξεταστική με υφάκι ότι διάβασες και θα γράψεις, ενώ μέσα σου ακούς τον Παντελίδη να σου ψιθυρίζει «πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς»!
12. Να μάθεις τίτσου, μπιρίμπα κλπ.
13. Να μπεις στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο. Ζήσε επικίνδυνα!
14. Να έχεις διαγράψει ήδη πολλά απ’ όσα έχουμε προτείνει πιο πάνω γιατί τα χει κάνει ήδη! Είσαι γαμάτος/τη ρε φίλε!
15. Να πάρεις ΠΤΥΧΙΟΟ!! – Αυτή και αν είναι μεγάλη πρόκληση!
Αρχικά όλοι αρχίσαμε στο πρώτο έτος λέγοντας ότι είναι “must” πάνω από όλα το διάβασμα! Έλα μου όμως που ως φοιτητής/τρια έρχεσαι στο δίλημμα “διάβασμα ή έξω;”!! Ωραία η φοιτητική ζωή, αλλά μην ξεχνάς ότι λόγος ήταν το πολυπόθητο ΠΤΥΧΙΟ! Σήκω λοιπόν από τον καναπέ –που έχει πάρει πλέον το σχήμα του σώματος σου – και στρώσου στο διάβασμα! Ποτέ δεν είναι αργά!

Για το Mystudentpass.gr:Γαλάτεια Νεοφύτου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

To “must-list” του φοιτητή

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format