Το Mystudentpass σε “βάζει” στην κουζίνα!


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Είσαι φοιτητής; Έχεις βαρεθεί τα τοστ και τα σουβλάκια αλλά ο…τσελεμεντές της μαμάς σου πέφτει λίγο μακριά; Η Ντίνα Νικολάου και το Mystudentpass.gr σου έχουν τη λύση!

Το «ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ : Συνταγές και συμβουλές για πρωτάρηδες στη μαγειρική» είναι το βιβλίο μαγειρικής που χρειάζεται κάθε φοιτητής!Μέσα από 115 συνταγές το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα ξαναμπείς ποτέ στο δίλλημα «Τί θα φάω σήμερα;».

Όπως αναφέρει και κυρία Νικολάου, το βιβλίο είναι αφιερωμένο «στους φοιτητές που ζείτε και σπουδάζετε μακριά από το σπίτι, στους εργένηδες, ακόμα και σ’ εσάς που βρεθήκατε άνεργοι, αλλά και σ’ όσους η οικονομική κατάσταση αναγκαστικά έχει περιορίσει τα έξοδα φαγητού. Κυρίως όμως είναι αφιερωμένο σε όσους ξέρουν ότι η λύση δεν είναι μόνο το τοστ ή τα σουβλάκια και θέλουν να μάθουν πώς να τρώνε νόστιμα, έξυπνα και με μικρό κόστος».

Εμείς σου δίνουμε τις συνταγές, εσύ βάζεις τα υλικά και…τέλος η πείνα και το delivery!Πάρε μέρος τώρα στον πιο «νόστιμο» διαγωνισμό και ίσως είσαι εσύ ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου.

Όροι συμμετοχής:

1)Like στην σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ
2)Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Το Mystudentpass σε “βάζει” στην κουζίνα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format