Το άρθρο του φοιτητή


To Μystudentpass.gr είναι μια ιστοσελίδα που απευθύνεται σε φοιτητές και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες τους σε θέματα ενημέρωσης.

Φοιτητικές ειδήσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια, σεμινάρια, μεταπτυχιακά, υποτροφίες είναι μερικά μόνο από τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας.

Τι θα μπορούσε να το κάνει καλύτερο; Να φιλοξενεί τις δικές σας απόψεις(Το Άρθρο του Φοιτητή)! Όπως εμείς ,έτσι και οι υπόλοιποι φοιτητές ενδιαφερόμαστε για τις δικές σας απόψεις σχετικά με οποιοδήποτε θέμα θέλετε να σχολιάσετε, να γνωστοποιήσετε και να μοιραστείτε μαζί μας.

Το άρθρο ,που θα γράφεται , από εσάς ,θα στέλνεται σε εμάς και θα δημοσιεύεται στο Mystudentpass.gr .

Γράφετε τις απόψεις σας ,το στέλνετε στο e-mail της αρχισυντράτριας μας efigaravela@gmail.com και υπογράφετε ονοματεπώνυμα το άρθρο σας . Με αυτόν τον τρόπο όλη η νεολαία και όσοι ενδιαφέρονται για τα φοιτητικά νέα ,θα διαβάσουν τις απόψεις σας ,θα προβληματιστούν ενδεχομένως ,θα συμφωνήσουν ή θα διαφωνήσουν.

Τι πιο όμορφο και ενδιαφέρον από το να δημοσιεύονται οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ απόψεις ;! Μην χάνετε χρόνο και ό,τι σκέφτεστε ,μην το κρατάτε μόνο για εσάς , ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ και ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ με όλο τον κόσμο του Mystudentpass.gr !

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Το άρθρο του φοιτητή

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format