Την παραίτησή του υπέβαλε ο Αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Τ.Τζιφόπουλος


Την παραίτηση του υπέβαλε λίγο πριν από τις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης (25/11/2014) ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Τζιφόπουλος, η οποία έγινε δεκτή από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Περικλή Μήτκα.

Ο κ. Τζιφόπουλος προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά την αποκάλυψη ότι σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη σε σταθμό της Κατερίνης φέρεται να είχε πει, μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την κατάσταση στα πανεπιστήμια, «φοβάμαι ότι πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας γιατί αλλιώς δεν αλλάζει ο Ελληνας» προσθέτοντας ότι «πρέπει αν παραφέρεσαι να τρως καμία σφαλιάρα για να συμμαζεύεσαι, όπως γίνεται στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στον Καναδά και σε όλες τις σοβαρές χώρες του κόσμου».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο είχε αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από το Σύλλογο Φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στους πανεπιστημιακούς κύκλους.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιφόπουλος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη φράση αποκόπηκε επιλεκτικά από την όλη συζήτηση στην τηλεόραση και το όλο πνεύμα της συνέντευξης δεν συνάδει με τις φράσεις που τού αποδόθηκαν και οι οποίες, όπως υποστήριξε, ειπώθηκαν εν τη ρύμη του λόγου.

Πηγή: newsbomb.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Τ.Τζιφόπουλος

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format